PR CUAET
-
Дякую за відповідь пане Остапе @OstapBosak . Ще в продовження цього, таке питання : майже в усіх формах аплікації на федеральний рівень треба вказувати адресу. Якщо дочка постійно проживає окремо, а на момент подачі знаходиться разом з сім'єю, то в яких формах вказувати поточну адресу( де вона знаходиться фізично),а в яких адресу реєстрації в іншій країні?
-
RDSP (Registered Disability Savings Plan) — це спеціальний рахунок у Канаді, який допомагає людям з інвалідністю заощаджувати гроші на майбутні потреби. Основні моменти: - Податкові пільги — гроші, які ви вносите, не оподатковуються. - Гнучкість — ви можете використовувати ці кошти на медичні послуги, освіту або інші витрати. - Державні гранти — якщо у вас низький чи середній дохід, уряд дасть додаткові гроші на ваш рахунок. Це допомагає людям з інвалідністю мати більше фінансової підтримки для свого майбутнього. Задавайте запитання якщо щось не зрозуміло. #страхування
-
Добрий день спільнота! В мене є питання , буду вдячна якщо хтось зможе відповісти ! В мене є питання , дуже вдячна якщо зможете мені відповісти! Ми приїхали в 2021 році в Манітобу як PR сімʼєю, через 8 місяців ми переїхали в Альберту. Тепер ми подаємся на громадянство і виникає питання чи будуть перешкоди на громадянство через цей переїзд? Чи треба буде готувати якись пояснення чому ми це зробили , чи повинні ми були там прожити якісь час напевно ?Дякую !
-
Дякую за уточнення, це не в т.ч. а окремо ) тоді близько 450 заявок в місяць при середньому к особи в аплікації. Якщо раніше фігурувала офіційна цифра 2800 заяв на кінець березня, то дивно виходить . Побачимо що і як буде йти
-
Ні проблем не буде, якщо ви не отримували через провінційну програму PR і не обітцяли їм прожити там якийсь час. А так по отриманню PR ви можете жити де хочете. Просто треба буде вказати ваші адреси проживання в анкеті. Yes, you can move within Canada even if you are a permanent resident and have applied for citizenship, as long as you maintain your permanent resident status by meeting the residency requirements needed to apply for citizenship; this means you can live, work, or study anywhere in Canada while your application is being processed.
-
Всім привіт, підкажіть, а які банки/фін установи дають відкрити self-managed RESP?
-
Дата подачі 26.01.2024 ,сьогодні прийшов АОР та запит на біометрію ,але чому тільки на обох дорослих а на сина 14 років,не прийшло?можливо у когось таке було?
-
Тільки на вчора син отримав новий паспорт у консульстві в Оттаві. В нас попросили тільки той папір з кодом який давали для відслідковування готовності паспорту. Потім запросили сина здати відбитки пальців і все-Старий паспорт навіть не дивилися, але я вважаю що він повинен бути з собою на всякий випадок. На питання з відправленням паспорту поштою мені не надали чіткої відповіді, можливо це індивідуальні моменти і потрібно писати їм на пошту.
-
Буквально над вами написали 26 січня
-
йому не було ще 14
-
Казали що зараз лист в довільній формі не проходить потрібно через нотаріуса😞
-
Наскільки я знаю через зміни в законодавстві від 1-го вересня 2024 року приватні коледжі не мають право видавати документи на отримання стаді перміту. Тільки державні університети або державні коледжі. Але тільки навчання в університеті потім дає право на ворк перміт, а не як раніше.