PR CUAET
-
*Якщо що, пост «перероблено» з відповіді людині в іншій гілці. Але процес (якщо не враховувати НОК номер) в цілому описано
-
У меня так же было. Диплом универа - пластик, а приложение белый листик а4. Тоже не сделали. Пришлось делать новое приложение к диплому на гербовой бумаге и только потом уже эвалюировать. Причём, диплом техникума законченный на 4 года ранее изначально был с приложением на гербово бумаге. Люблю наших бюрократов
-
Сразу платите при подаче заявки, и все, оплата автоматически зачисляется
-
Ви дуже гарно і доступно розписали. Хочу запитати чи я правильно розумію послідовність дій: чекаємо від роботодавця чоловіка погодження JOB offer та Employment form. Є вже два роки відпрацьовані по нок 72105 Ironworker. Хочемо іти по Employer job offer foreign worker stream.Тобто ми маємо зареєструватися на EOI, коли вони запросять- прикріпити необхідні документи, а після отримання 600 балів реєстрація в ЕЕ? Так?
-
Ні, на жаль ви «зліпили» дві абсолютно різні програми OINP в одну :) OINP Express Entry = Human Capital Priority Stream OINP. Ontario Employer Job Offer: Foreign Worker Stream , навпроти, не пов’язаний з Express Entry. Це окрема “base stream” програма, яка працює поза системою Express Entry. Вам цікаво дізнатися іі process breakdown чи в вас є конкретні питання по JO:FWS?
-
Цікаво яка причина відхилення заявок?
-
Добрый вечер. Мы с мужем подали заявку на продолжение визы и мужу пришло сообщение, чтобы он заполнил анкету " Details of Military service ". Подскажите пожалуйста, кому то такое приходило? И как её заполнить? Спасибо.
-
Підкажіть будь ласка якщо відмічати в заявці на продовження ворк перміт службу в армії, то треба додавати документи якісь відразу чи можна не відмічати, як у відео інструкції?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо паспорт виготовлений, чи обовʼязково мені оформлювати доставку DHL , якщо паспорт ще дійсний 1 рік? І чи можуть в консульстві відсканувати мені готові паспорта для подачі на нові Work Permits?
-
Мама съездила в универ и за неделю сделали где-то
-
Скажіть будь ласка чи звіряють копії документів, дипломів чоловікам
-
Ось тут писала про покроковий процес по OINP job offer : fws : t.me/prcuaet/1895/294564 Переглянте
-
Доброго вечора) Чи потрібно для нового WP перекладати закордонний паспорт?
-
Мне в школе дали такое разъяснение по поводу утраты додатка: писать заявление в полицию, потом давать объявление в газету. Потом ждать какое то время не найдет ли его кто-то . Потом только писать заявление в школе и ждать…. Неизвестно сколько😒 Короче процедура явно не из приятных, так ещё и ооочень долгая((( у меня разрешение на работу ещё на 16 мес. Нужно успеть за это время все сделать и податься на ПР…. Боюсь могу и не успеть((((
-
Вы указывали,что он с армии служил?
-
Доброго вечора. Якщо живу в Ванкувері (БС) але слот зловила в Оттаві. Приймуть на подачу виготовлення паспорта ?