PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, як Ви його зловили, яка зараз система, бо в чергу записалася вже 3й міс нічого немає
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, а послуги надаються чоловікам, завірення копій диплому, без резерву
-
Дякую
-
Эх, расскажу, вдруг моя история кому-то поможет. Додаток был сделан на старой форме, апостиль не принял, в университете сказали - приезжайте и делайте либо доверенность нотариальную на кого-то и дали телефон архивариуса. После моих объяснений что это их вина что мой додаток настром обраце предложили сдать на "нужды университета" и сделали все за неделю отправив отцу по почте а мне сканы. Ищите архивариусов
-
Доброго вечора. Так, я подавала.
-
Зловила ще в листопаді на березень. Вчора прийшов лист на підтвердження.
-
Всім привіт, чи хтось мав таку проблему, що мені робити? Прийшов лист із запитом на пропущені данні в аплікації із посиланням, де я повинна заповнити пропущені данні, але посилання не працює… куди мені писати?
-
Підкажіть будь-ласка чи для дітей так само продовжили?
-
Друзі не щось трошки заплуталася🥲 не розумію чи це нормально, подавала себе з дитиною на новий WP та SP в одній аплікації ще у кінці Грудня, поки що не має новин. Подругу подавала ось зовсім нещодавно 2 неділі максимум.. вже отримала апрув , Чи це нормально чи дзвонити їм?
-
Добрый вечер . Скажите,пожалуйста, при подаче на визу (в новый паспорт) нужно ли вместе с сопроводительным письмом прикреплять pay stubs, job offer и другую подтверждающую информацию о том что я давно в Канаде, есть работа и тд ? И может кто-то знает правильность заполнения заявки 5257е? Я все заполнила, нужно просто просмотреть ничего ли я не пропустила. Спасибо.
-
Добрый вечер . Скажите,пожалуйста, при подаче на визу (в новый паспорт) нужно ли вместе с сопроводительным письмом прикреплять pay stubs, job offer и другую подтверждающую информацию о том что я давно в Канаде, есть работа и тд ? И может кто-то знает правильность заполнения заявки 5257е? Я все заполнила, нужно просто просмотреть ничего ли я не пропустила. Спасибо.
-
Подскажите на счет оплаты аппликации. Нужно создавать отдельный аккаунт и через него оплачивать? Через мой аккаунт с аппликацией пишет - нет такого пользователя в системе, когда нажимаю login and pay. Не понимаю Non-EE PNP
-
Хтось знає, якщо дитина (вже доросла, 18 років) не добрала у школі кредитів і має ще півроку (точніше, 5 місяців) провчитися в освітньому центрі фултайм (щоб отримати high school diploma), то чи може вона там довчитися, якщо у ворк перміті вказано, що не може вчитися? Є офіційна інформація, що короткі курси до 6 місяців з ворк пермітом дозволені, але ж у ворк перміті вказано, що навчатися не може. Хтось вже мав такий досвід?
-
Не пишіть аби щось,це плутає людей
-
Підкажіть, будьласка, як правильно повідомити про зміну адреси та роботи ? Через кризсну форму ? Чи потрібно знов брати листи від нового роботодавця ? Чи потрібно прикладати копії нових driving licence з новою адресою? І чи все ж таки краще повідомити раніше, до AIP ?
-
Це не аби щось
-