PR CUAET
-
Немає різниці
-
Решта зверху : переклади, медогляд (якщо треба), біометрія, довідки і сплата за них тощо
-
User Лариса has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Fees only*
-
Дякую, із точки зору логіки воно то так....але бачила у гілці "відмови" відмову через те що номінація була expired.... маю надію що в моєму випадку буде адекватний офіцер
-
4️⃣1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Вітання всім і подяка! Нас уже 41 000 участників! За 21 місяців існування чату! Прошу всіх: 1. Ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах та каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. 4. Не покидайте чат після отримання PR, будь-ласка🙏 P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка читайте офіційні джерела та перевіряйте все самі. Також рекомендую при нестандартних ситуаціях звертайтесь за консультацією до міграційних експертів, яких в чаті уже 20. Особлива подяка @OstapBosak , який тут уже відповів БЕЗКОШТОВНО на більше ніж 20 000 запитань і цим самим допоміг багатьом податися та отримати PR!
-
тоді продублюйте ще раз та напишіть в comments- що подавали такого то числа разом з аплікацією. але обов'язково надсилайте їм ще раз.
-
Я теж подавала, вчора прийшов дозапит на саме цю форму
-
Підскажіть будь ласка. Може у кого була схожа ситуація. Якщо літак відмінили. Чи можно в консульстві просити прийняти на пізніший час? Чи були у когось такі випадки і як ви діяли?
-
Знаю кейс коли заявку повернули бо номінація була прострочена на момент розгляду
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , раніше було при подачі на фед етап якщо мед єкзамен було зроблено впродовж 5 років то новий проходити не треба лише вказати номер та додати в поле для мед документа в аплікації, це діяло до жовтня 2024 року, але зараз побачив на сайті що цей полісі продовжили до 2029, тобто зараз теж не треба новий екзамен якщо старий є який менше 5 років?
-
подавайтеся окремо. сімейні аплікації довше розглядають
-
Тобто 23000 -21000 = 2000 Я вірно зрозумів це припадає заявок на програму Воз'єднання сімей?
-
Зараз набагато простіше попасти в консульство на такий вид послуг. Спробуйте через e-consul, завірення копій. Записатися можна хоч на завтра.
-
Не дуже