PR CUAET
-
Дякую
-
Можете подати зі свого. Аплікацію заповнюєте від імені дитини, а в кінці підписуєте ви.
-
study permit не продовжать. будете подавати нову аплікацію
-
Добрий ранок! Підкажіть будь ласка де можна перекласти військовий квиток згідно з правилами ІРСС? буду дуже вдячний
-
Доброго дня. Заплуталась. Допоможіть зрозуміти. Якщо дитячий паспорт до квітня 26 року, а я зараз подамся на стаді перміт, то які мої наступні дії мають бути після закінчення паспорту? Продовжити паспорт я зможу, а чи продовжать мені стаді перміт чи не потрібно буде його продовжувати?
-
t.me/prcuaet/206046
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, не була в Канаді більше 6 місяців. Хочу податись на продовження ВП. Мені необхідно знову пройти медицину до моменту подачі на продовження ВП ?0
-
якщо паспорт дитини до квітня 26 року то study permit вона отримає тільки до цієї дати.
-
Так, я отримував. Заповнив анкету про державну службу і відправив на email, з якого прийшов запит
-
Хочу трохи заспокоїти що стосується спикинга, так ,згодна що досить іноді складні питання щоб зооієнтуватися швидко, але якщо заготуєте по пару речень до кожного питання типу як" Let me give you some advice how to...., hope it'll help you to find best solution in your question " для питання Give advice, щось такого плану до кожного виду питань звичайно підібрати, і завчити добре, то це вже буде +. Я таким чином на 8 здала, хоча чесно кажучи, я навіть не розраховувала і на 6, думаю саме цей підхід і допоміг в цьому.
-
Привет! Только что пришло письмо "This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on 2024/01/29" Где в шапке письма написано UCI and Application number. Я так понимаю это AOR Acknowledgement of Receipt?
-
Не слоти дають а дають доступ до наступного нового дня так як ви описали. АЛЕ слоти розібрали до вересня чи жовтня, 99 % що ви не побачите вільний слот 🤷 Лишається ставати в чергу очікування та чекати повідомлення пропозицію слота від консульства вам особисто.