PR CUAET
-
Доброго дня. Маю робити дітям паспорти і прочитала, що потрібна українська приписка, але нас всіх виписали, коли ми виїхали. Чи можливо буде зробити паспорти?
-
Вам видадуть до кінця дії паспорта до 2026, не має значення які жати ви будете вказувати в анкеті.
-
Чекайте,щоб у вас "виготовлено,але не доставлено " змінилося на "доставлено до консульської установи",коли перевірете по трекеру.Бо консульство ще тиждень-два вносить його в свій реєстр.
-
Доброго, підкажіть будь ласка в мене закінчення паспорту в 2026 році, зараз я планую подаватися на продовження вп до кінця березня і виникає питання які дати нового вп мені слід вказати в анкеті, і чи взагалі є сенс робити подовження, якщо строк дії паспорту спливає умовно через рік? Подякував
-
Haven is looking for more talented English teachers! If you are an experienced English teacher who wants to make an impact, we want you to join our team. We are especially looking for ESL teachers who (1) also speak Ukrainian, (2) are available to teach in evenings, and (3) are located in the western provinces (BC, Alberta, Saskatchewan, and Manitoba). Learn more through our LinkedIn job posting here. Interested in applying? Please send an email with your resume to [email protected] along with a paragraph about why you are the right fit for the position.
-
Подача 1.02.2024 Сьогодні AOR для двох дорослих, без біометріі, для дитини - нічого(
-
Ні, так не працює) Але можете спробувати.
-
Подякував!
-
можете написать в кризис форму запрос на пересмотр. время как раз хорошее, мало времени с даты отказа. в запросе указать, что просите отменить trp и пересмотреть решение по визе, тк: -вот мой паспорт. trp мне был выдан потому, что я не соответствую требованиям IRPA (отсутствовал паспорт), а не изза inadmissibility. теперь паспорт есть и trp не нужен - тк есть паспорт, есть действующий wp, я не есть inadmissible, то прошу аннулировать мне trp и одобрить мне визу. пробуйте.
-
Прийшов запит на чек на біометрію, знайомий оплачував одразу як подавав. Загружати той самий чек чи знову платити?
-
Можна