PR CUAET
-
Благодарю за ответ Елена!
-
Дякую, а вам вже прийшли листи підтвердження що вони погодили продовжити ваші WP?
-
Добрий день,чи може мені хтось дати пораду, як мені краще зробити. В мене дія WP і паспорта закінчується в 2027,але віза до 2026. І я не знаю мені треба зараз їхати в Україну і робити новий паспорт ,щоб продовжити WP, чи подаватись звідси і робити паспорт тут. Тобто, якщо віза до 2026 чи не онолується мій ворк перміт (який до 2027), так як немає візи? Якщо я не працюю, чи видадуть мені WP? Дуже дякую!
-
Мы тоже manufacturing. И тоже уже не можем ждать. По смене профессии:1. Опять ждать год, 2. Надо знать наверняка, дадут ли ту самую декларацию. 3. Никаких гарантий, что они ничего не поменяют в очередной раз и что ваш новый нок будет востребован.
-
Мы ждем рассмотрения уже 4 месяца (
-
Ну так, вони чесно сказали що навантаження дуже велике і наразі до осені взагалі ніяких слотів немає, бо всі вже зайняті Ну і насправді так і є якщо ви спробуєте там забронювати якесь інше консульство в інший країні то це буде без проблем і без рибалки на слоти Тому чого нема того нема Треба ставати в чергу і чекати, але і планувати бекап як і де можно зробити документи Такі реалії 🫣
-
3 в лютому було, подивіться на сайті
-
Змініть номер для приват 24 на канадський
-
Доброго дня. А що означає "place of landing" на зворотньому боці карти?
-
Я про AOS, за другие стримы не знаю. По аос не было точно.
-
30010