PR CUAET
-
Добрий день. Я для себе зробила так (результату ще не маю, бо ще не подавалися). З канадської декларації ми взяли важливі фрази і додали їх до стандартної згоди. Я попросила нотаріуса, щоб він написав: згода на імміграцію і постійне проживання в Канаді. Можливо, Ваш нотаріус мав на увазі згоду на виїзд дитини за кордон. Такі згоди, як правило, даються на рік. Але це не те. Це має бути згода саме на імміграцію до іншої країни, а не просто виїзд. Ось посилання на канадську декларацію. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5604e.pdf
-
По Express Entry ви навіть в базі не зареєструєтеся, якщо не будете мати один рік стажу фултайм. Но парттайм возможен , просто год фултайм превратится в фактические, например, полтора года парттайма, так как надо набрать 1560 часов в сумме (учитывая не более 30 часов в неделю).
-
@OstapBosak Доброго дня. Дано: я маю WP він в мене з обмеженнями діти також мають дозвіл на навчання. Найближчим часом я хочу подавати документи по цій програмі. Ворк мій ще буде дійсний 1,5 року і в дітей також. Чи можу я подати документи по програмі, і заодно подати заявку на новий WP щоб зняти обмеження. І чи потрібно дітям подавати також?
-
Дякую вам!
-
WP наврядчи це стосується , а от з health card , читайте на сайті провінції. Я колись таке теж читав
-
Ну я реєстрував свою сім'ю на візит всіх "через Дію". Моя відповідь була до того, що Дія то як спосіб добратися до слотів, як зайти в свій фейсбук. А от сам запис не змінився ж. З'явились слоти на екрані, клікнув записався. А якщо зайшов коли слотів нема, то не клікнув і не записався. Все так само, як і було раніше
-
Коли телефонував, сказали що в них немає живої черги
-
Всем хорошего дня!!! Может кто сталкивался с такой ситуацией? Заехали в Канаду а марте 2022 года по визит. визе ( была получена давно), получили Work Permit , Health карту и налоговый номер.Прожили там 15 месяцев и было необходимо вернуться на время домой больше чем на 6 месяцев. Сейчас возвращаемся в Канаду. Надо ли менять WP и OHIP по прилету(слышала, что мед.страховка и WP считаются не действительными при отсутствии в стране больше шести месяцев) и если надо, то можно ли это сделать в аэропорту или подавать online? Спасибо большое
-
Ще підкажіть, будь ласка, ви перекладали вже в Канаді чи в Україні?
-
Дякую! Я теж читав сьогодні, що в Едмонтоні начебто можна записатись, то спробую!
-
Я надаю перевагу місцевому перекладачу - члену Ордену, щоб уже не було питань. Однак якраз учора читала вимоги до програми, то вичитала, що і український нотаріальний переклад теж підійде. Однак будьте уважні: засвідчувальний напис нотаріуса буде українською. Не кожний погоджується робити цей напис кількома мовами. Тоді все одно доведеться перекладати тут. То чи варто морочити голову?
-
Дивна історія, бо Манітоба відноситься до управління Торонтовського консульства. Едмонтон то Саскачеван і Колумбія. Хоча.. все може бути. В Едмонтоні консул кльовий дядько
-
Я бачив в Тік ток історію людей , які теж без паспорта ( взагалі документів ), з окупації виїхали і мешкають в Манітобі. Не маючи ніяких документів , відповідно не могли нікуди записатись , то їздили самі до консула в Едмонтон. Не знаю нажаль , чим закінчилось , але консула знайшли і він їм пообіцяв якось допомогти. Це свіжа історія
-
Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, скільки дійсний переклад свідоцтв чи інших документів?