PR CUAET
-
На проходження у вибірку ви маєте виконати і 1. умови категорії - французька 7/7/7/7 мінімум у головного апліканта, і 2. Умови програм ЕЕ: або CEC або FSW Якщо в вас немає в Канаді досвіду 1 рік фул тайм на пейрол по ТІР 0-3, то СЕС вам автоматично не підійде. В СЕС вимог по коштам НЕмає. Тоді вам варто розглянути eligibility по FSW. В FSW вимоги по коштам обовʼязкові Детально про все це ми писали в пості : Як працює система Express Entry і як пройти в категоріальну вибірку?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, может кто-то сталкивался с такой-же проблемой, как и я. Когда я подавала документы на продление паспорта ребёнку, мне сказали, что нужна справка, которая подтверждает, что моя дочь гражданка Украины, т.к. ребёнок был рождён в Индии и папа ребёнка гражданин другой страны. У меня этой справки нет и нет возможности её оформить, т.к. её можно получить только один раз и в течении 10 дней, после оформления свидетельства о рождении ребёнка. Может кто-то знает, как мне быть в этой ситуации? как я ещё могу подтвердить гражданство моего ребёнка? Посольство ничем не хочет помочь и говорит, что без этой справки не будут оформлять паспорт ребёнку. Заранее спасибо за помощь!
-
Після отримання wp, продовжуємо sin в service Canada, яку інформацію потрібно надати? 1) sin 2)паспорт 3) доказ адреси проживання 4) прізвища та імʼя батьків до шлюбу Щось ще?
-
Бо я в чаті з 23р😁. І я уважно слідкую за тим що люди пишуть , про які запити. І я не все відправив перед еліджибиті, те що не відправив то і запитали. Про те що мамам не завжди дають запити на фінанси це відомо. Про медиціну теж відомо що її можуть зарахувати а можуть і форму на медогляд прислати. Тому щоб не присилали форму люди відправляють самі медогляд і тоді офіцер приймає його. Це я зараз написав дуже відомі речі.
-
То компанія правильно розрахувала ваші податки, відповідно до зарплати. Якщо нема інших факторів (витрати на медицину, RRSP та ін), то так і має бути - податки сплачені правильно і ніхто нікому нічого не винен. А ось коли ваш річний дохід менше неоподатковуваного мінімуму - тоді так, податки повертають. Моя донька заробила близько 5 тис за рік усього. То їй усі сплачені податки повернули
-
Але мені дивним є факт, що у вашої дитини вже є закордонний паспорт України (наскільки я зрозуміла з вашого повідомлення), а у вас все одно вимагають довідку. Такого бути не повинно. Ми робили так для отримання ПЕРШОГО закордонного паспорта дитині. Якщо ж в неї вже є закордонний паспорт громадянина України, то це ж вже підтверджене громадянство
-
Чи я правильно зрозуміла В мене є досвід роботи в Україні один рік по teer 3, за останні 10 років Уявлю що я знаю франзуську на 7 балів І хай буде англійську гарна наприклад Але у Канаді я працюю на заводі по teer4 Чи маю я право приймати участь ? Вибачте будь-ласка Намагаюсь щось зробити 🥹
-
Ви маєте мати французьку мінімум 7/7/7/7 Теоритично досвід з України в ТІР 3 ви можете використати в FSW program, так. Практично - перевірте скільки балів ви набираєте по шкалі 67/100, щоб зрозуміти чи будете ви eligible для FSW program в принципі. Також, враховуючи що в вас скоріш за все не LMIA /LMIA exemption робочий перміт - вам треба буде довести наявність коштів , в скріншоті можна побачити умови FSW програми
-
Подскажите, как я могу найти воцап группу для ноября 2023?
-
Да, и был только AOR, biometrics и med exam. И год тишина полная. Уже переживаю сильно
-
Это как заказывать ноутсы? Компрехенсив тоже не знаю что это 😭 На официальном сайте пишут среднее время рассмотрения по моей программе 21 месяц. Может у всех так долго?