PR CUAET
-
@OlhaAl9 [5033331068] розблоковано
-
Я і не про повернення , а про сплачену суму
-
Нормально так )
-
Там не про богатство взагалі )
-
Заказывайте ноутсы,там будет видно если у вас компрехенсив-это когда глубокая проверка идет спец.службами и именно там сроки могут быть очень долгими.Иногда ноутсы помогает расшевелить их.МР своего тоже подключайте,это инертная страна,нужно шевелиться
-
Тобто відкритість і прозорість - це не головне. Окей. Але це могло б зекономити багато часу обом сторонам.
-
Я теж написав , що сплачуючи цілий рік податок з усієї суми , розумно ,без будь яких віднімань кредитів і так далі , теж з дуже маленьким поверненням в кінці ) але ідея та сама
-
Дякую за повідомлення. Знадобиться!!! Їм потрібен номер SIN чи той папірець на якому SIN?
-
Привіт усім! Планую найближчим часом летіти до Едмонтона щоб продовжити український паспорт у консульстві, і знаю, що це проходить через живу чергу. Можливо, хтось уже проходив цей процес і може поділитися, скільки часу це зазвичай займає? Хотілося б зрозуміти, чи варто прилітати заздалегідь і залишатися на ніч. Дякую за будь-які відгуки та поради!
-
Можно ще питаннячко, чи в нього був лист що йому одобрено ворк перміт, але рішення прийматиме офіцер на вʼїзді? Цікаво чи дають тільки з листом чи навіть буває що й без нього