PR CUAET
-
Елена,подскажите пожалуйста, письмо о освобожденит от PAL и т.д. пишется от лица родителя или ребенка?
-
Не думаю що це прямо принципово , але теж подумав що краще зранку. Тим паче, то неділя була
-
З урахуванням того , що майже ніколи не вивчав англійську ( два роки в університеті , 22 роки тому ) і три місяці підготовки з репетитором , то 5,6,6,7. Найнижчий читання. Цього мені достатньо для імміграції.
-
хто скасовував подачу на продовження WP (я подався за день до новин про 2026 рік), підкажіть що вказувати в "What you did apply for?" там немає work permit, і я не розумію який з інших варіантів би підійшов (хіба що "status document")
-
Это кажется о вашей зарплате, если не ошибаюсь. Например, на одного человека нужно 10 000$ в год, на семью 20 000$ (суммы просто с потолка взял). То есть, ваша зарплата 18$ в час, тогда этого примерно хватит на 2х людей а семье или на одного. Была таблица, сейчас не найду
-
Ви ніч не будете спати і нервуватимете.
-
45+ на семью из 4х
-
Співчуваю. Але і портали це ще ні кінець для жовтневих. Я вже майже три місяці на ecopr чекаю.
-
Ні ще ніякого руху по пр не було. На ворк перміт планую подаватися через кілька місяців. Це я наперед намагаюся зрозуміти як бути і як уникнути потенційної відмови.
-
Я два раза обращалась в миграционную службу, мне два раза письменно подтвердили, что выезжать можно. Еще 1 раз звонила, мне так же это подтвердили, и сказали что необходимо быть в момент eligibility, до этого момента можно находится за границей, в том числе на момент сдачи медицины и биометрии.
-
Будь ласка, напишіть контакти вчителя, якщо можна. В якому форматі проходила підготовка до секції читання? Я взяла кілька уроків у вчителя. Я читала, а він слухав. Мені трохи не сподобався формат навчання у нього. Здала англійську на 6,4,6,6, але треба 5. Дякую