PR CUAET
-
Temporary resident
-
привіт, вибачте, якщо питаю щось зрозуміле для вас, не хочу помилитись :) буду вдячний за відповіді !!! всі починали федеральний етап із такої заявки, яка автоматично створилась після ІТА в ЕЕ профілі? також, чи це те місце де підвантажувати документи ? onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/eapp/applicationChecklist?caller=applicationChecklist мене дивує , що там пише "... your client's Online Application." - який клієнт ??? я сам все подавав і ніде represenative не вказував, вказував що його нема 😏 після того як подати всі документи, потім йде цей портал? prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login п.с. Proof of upfront medical exam (required) - підійдуть ті ж самі, що після прильоту в Канаду? Digital photo (required) - самі робили чи десь в фотостудії? Education (diplomas/degrees) (required) - для жінки теж пише - треба і їй виходить перекладати.. хоча за її навчання я бали не клеймив...просто вказав її освіту без WES ECA
-
Reconsideration request розглядає той же самий офіцер, що і справу вів чи вже інший відділ і інший офіцер?
-
Привіт. Хтось може підказати де почати заповнювати форму на новий WP онлайн? Отримали в минулому році другий WP але з терміном до квітня 25 року так як закінчувався паспорт, тепер маємо новий паспорт і хочемо подати вже на третій WP. Але чомусь ніде не можемо знайти як же податися. Вже день довбемося, все перекрили. Пропонує саме для нас експрес ентрі 🙈 нам це не треба Допоможіть хто може. Хоча почати. Бо перерили весь сайт, вже голова обертом
-
дякую!
-
Півтора місяця приділили граматиці , так як хаос був з цим ))) ще півтора саме до тесту. Більше про формат і трохи тренувань по завданням. У неї багато матеріалів по celpip , реальні тести. Читання , слухання як правило без таймеру , так як мені в принципі достатньо було часу , на тесті теж. По читанню отримав 5 , так як через банально обмежений словниковий запас просто не розумів останні завдання. Особливо коли варіантами відповідей , просто окремі слова і жодного з них не знаєш )). На час тільки говоріння тренували. Письмо найменша проблема була. Через півтора місяці занять , зрозумів, що продовжувати немає сенсу, якщо не вчити слова. Ні часу, ні бажання , особливо не було, тому пішов на тест. Я не можу сказати, хороший чи поганий вона репетитор, немає з чим чи ким порівнювати, але особисто мені допомогла розібратись і не боятись,як мінімум. Хоча не дуже то і хвилювався. Тест пройшов за дві з половиною години. Швидко вийшло за рахунок читання і слухання, так як половину просто на угад клацав).
-
Бо заявка була створена на інший нок
-
А вибір впав на неї , в першу чергу тому що, вона в Канаді. Так як була велика проблема знайти того , хто може займатись ввечері по місцевому часу. Наприклад моя дружина , займається з репетитором з України. І заняття о 6 ранку , якось не дуже для мене ))
-
Ні , нажаль ні. Тут не залежить від провінції .
-
Привіт, порекомендуйте (accountant) бухгалтера який кайфує від своєї роботи і розбирается в ній добре. Слідкує постійно за змінами і добре оптимізує податки. Для реєстрації і ведення компанії.
-
ви щось не те наклацали. по відео дивіться: youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Рекомендую себе.