PR CUAET
-
ось ці слоти ловіть о 7 ранку по Києву
-
Тоді тільки телефонувати ( батькам)їм на гарячу лінію і закривати
-
Суть CELPIP - оцінка ваших здібностей адаптуватися до повсякденного життя в Канаді, а це може бути і освіта, і робота, і дит садок, і купити хліб в Costco, і «кухонна мова».
-
Те саме - перевірка чи розумієте ви ситуацію/ контекст, більш ніж «шукаю прямі відповіді в тексті / завданні»
-
Якщо немає листа то ворк перміт не дають. Їдьте в Європу поки там ще приймають
-
А якщо допустим прийде відмова , що тоді можна робити
-
Дякую
-
По суті відповіді: - програма КУАЕТ закрита з липня 2023, нові візи отримати НЕ можливо, переклеїти старі візи (якщо б ви її вклеїли) в новий паспорт НЕ можливо - без Loi/ РоЕ вам не видадуть перміти - Якщо ви не отримали візу або лист LOI в межах КУАЕТ, і якщо візи не були вклеєні у старий паспорт до закриття програми, вам доведеться шукати інші шляхи для імміграції, оскільки цей процес вже завершений. -Якщо ви не вклали візу в паспорт протягом 30 днів після отримання листа LOI, віза, ймовірно, була анульована, і заявка буде визнана неактивною. В такому випадку, вам доведеться подати нову заявку через інший канал, якщо це можливо. На жаль, лист пояснення про те, що у м. Харків небезпечно - не допоможе, Канада не має спеціальної процедури для надання гуманітарних віз або пермітів на основі особистих запитів від аплікантів через конкретні обставини. Лист з поясненням небезпеки в Харкові не змінить вашого статусу, оскільки надання віз або пермітів регулюється офіційними процедурами і вимогами. КУАЕТ була свого роду «лазейка» з дуже ліберальними вимогами, точніше майже повною їх відсутністю Зважаючи на це, вам, ймовірно, потрібно буде шукати альтернативні шляхи для імміграції чи бодай потрапляння в Канаду. Це, перш за все, може бути тур віза - лише аби потрапити, адже вона не надаватиме вам дозволу на роботу.
-
Вони не доступні
-
а як ловити в Едмонтон?а то, то загадка для мене у когось получалось туди записатись?
-
В Оттаву є слоти вільні зараз
-
Чи фото в посольство в Оттаві потрібно робити?
-
Як щодо ідентифікаційного номера Чи обов'язково треба оригінал? Дякую 🙏
-
Чи можу я зловити слот для чоловіка свого, чи лише він сам має зловити для себе?
-
Это я вчера пыталась ловить слот, и вот что мне показывало. Такое окно было с 3х ночи и до 11 утра
-
спробуйте на квітень