PR CUAET
-
Що означає Сервіс не доступний?
-
Зразу мені прийшло
-
Подскажите вот такая ситуация, могу ли я податься на беженство если: мой дом находиться на оккупированых территориях, Бердянск, попасть туда я могу только через пункт Шереметьево пройдя фильтрацию по политическим признакам языку и тд… далее соответственно меня будет отслеживать чтоб я ничего лишнего никому не говорила писала и снова тд. Здесь на пр ни одна программа к сожалению не подходит, гуманитарная очень дорого. Реально ли самостоятельно собрать кейс и вообще реально ли в моей ситуации беженство? Спасибо
-
Раніше писали, що в кінці березня-початок квітня
-
Коли прибув до дип установи, тоді можна забирати
-
Всім привіт. Може хтось володіє інформацією. В 2024 році був продаж основного житла, і купівля іншого основного житла. Сьогодні хотіла зробити декларацію, а система не пропускає. Наче є таке зараз, що якщо в тебе є активи, вклади, продаж майна, не пропускати декларації. Наче щось влада повинна прийняти якийсь закон. Може хтось чув щось. Не зрозуміла бухгалтера трохи. Сказала, треба почекати
-
WP обох батьків
-
Просто це якось дивно що подача на біженство коштує 9к в той коли я прошу притулку і тікаю від переслідувань і тд. На жаль іншого виходу немає, плюс яка сильніша аргументація може бути що мене банально на кордоні можуть в полон взяти? Або в мене ракета вручить на шляху додому? Має бути ще щось аргументованіше? Я просто намагаюся зрозуміти що доводити
-
Друзі, підкажіть, чи можу я податись на продовження WP для мами якщо вона знаходиться за межами Канади? Я намагаюсь заповнити заявку, але мені тільки видає «apply for work permit outside of Canada” і довгий перелік документів які потрібно надіслали, включно з контрактом на роботу, інформацією про роботодавця і тд