PR CUAET
-
Вау, супер. Завжди сподіваюся, що рух по грудню є. Просто не всі ж живуть у цьому чаті))
-
1. В Канаді існує більше 100 імміграційних програм на різних рівнях, ви дійсно впевнені, що жодна не підійде вашому кейсу? 2. Що мається на увазі під «дуже дорого». Державні мита є всюди, і вони однакові плюс мінус на різні програми. Якщо ж ви говорите за проплату спеціаліста - це не є обовʼязковою вимогою, багато людей продаються на Н&С самостійно. 3. Так, подати заяву на біженство в Канаді можна самостійно, проте процес дуже кропіткий і без спеціаліста це може бути not doable (тим паче, якщо ви враховуєте що Н&С аплікацію самостійно «не потягнете») . Процес подачі на біженство в Канаді регулюється федеральним урядом, і ви можете подати заяву через IRCC або CBSA, залежно від того, де ви перебуваєте. 4. Побудувати сильний кейс лише на факті, що м.Бердянськ це наразі ТОТ, і потрапити туди дуже складно - недуже переконливо. Мають бути сильніша аргументація (пряма загроза вашому життю) & кейс
-
:( дякую
-
Я не знаю, чим ви аргументуєте неможливість нічого окрім біженства, просто підкреслюю - це дуже нелегкий шлях, який займає не один рік і не факт, що результат буде позитивний. Все залежить від того, наскільки «сильний» ваш кейс.
-
Лише факт перебування в окупованій території може не бути достатнім для створення переконливого кейсу для біженства. Так само як і загроза потрапляння ракети у когось десь по дорозі кудись. Це лише «фактори», а не «база» для кейсу. Логіка : Війна може закінчитися, тот звільнитися або «унормуватися», умовно. Біженство може зайняти від 1 до 5 років розгляду, багато що може трапитися за цей час, хіба ні? Важливо мати більш конкретні докази, які підтверджують реальну загрозу вашому життю, такі як свідчення, мед експертизи, документи або інші докази, що підтверджують реальні факти переслідування або насильства саме над вами, а не над кимось десь колись. Грубо кажучи. Має бути не узагальнення, адже кейс на вас, а не когось. Основне завдання — це чітко продемонструвати, що ваша ситуація не є тимчасовою чи перебільшеною, а має реальні наслідки для вашого життя і здоров’я. Підготовка таких доказів може бути складною, довгою і недешевою також, це слід враховувати .
-
от себя добавлю: есть разные программы в разных провинциях. в тех же атлантических - гораздо проще пройти, к примеру. аргументация : "я живу в условном Калгари, мне неудобно переезжать или я не хочу учить английский, потому что вот так - офицеру не подойдут и он откажет с аргументами eligible для провинциальных\федеральных программ.
-
Тому подумайте 7 разів, а краще спитайте в консультантів можливу «стратегію» для імміграції. Біженство слід розглядати як варіант Я по алфавіту
-
к счастью, в Альберте работодателей больше, Чем два. выходит, вы все-таки eligible - вопрос поиска работы, которая подойдет по программе. Ps: если бы я сложил руки из-за отказа двух работодателей... В Канаде ты или ломаешь головой стены, или едешь в Германию на выплаты. по-другому, здесь не выжить.
-
Всім дуже дякую! Ноут ставила на час Кишинева
-
Воно знову все сіре
-
Для цього треба вчитися на консультанта, повірте там дууууже багато інформації:) Знов, не агітую, просто говорю думку. Вибір завжди за вами