PR CUAET
-
Я б дуже хотіла бути ідеалістом і погодитися, але я по натурі реаліст і прагматик :) Є попит - є пропозиція , все решта - лише ціна питання. Пишуть, і нормальні і ненормальні. Лише аргументують більш «гарно» і професійно, а не так в лоб. Так само як і «роблять аплікації WP» люди, які не те що не мають RCIC ліцензії, але взагалі не тямлять в імміграційному законодавстві і в Канаді рік з хвостиком. А от вже питання як то сприйме офіцер - тут так, важче, але також діє людський чинник і коли на аплікацію всю в офіцера умовно 30 хвилин, хтось може не вчитуватися. Проте наша рекомендація : ніколи не підробляти, купувати чи малювати документи- докази, особливо в кейсах Н&С, де будь-яка аргументація апріорі під питанням доцільності.
-
Так. У веб форм вони не сприймають. Вже багато знаю таких , кому повернули . Але спробуйте, може саме вам пощастить. І так люди ставали у кінець черги. До речі, саме по мені, у мене був той оригінал, але мені повернули по «ошибці» все рівно. Писала, дзвонила, бігала до депутата, писала скаргу у крізіс форм. Нічого не подіяло. Сказали сорі , не хвилюйтеся це просто збій, всіх розглянуть і в кінець черги.
-
Якщо мій брат так і не отримав carbon tax rebate виплати минулого року, то можна повернути ці гроші? Ми подали минулого року декларацію як newcomer, вони нарахували цей бенефіт, але потім чомусь перестали виплачувати і в акаунті стояло 0. Які форми треба заповнити, щоб повернути?
-
User Ольга Афанасьева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дуже продуктивно 😁
-
Вітаю, прийшов запит на медицину для батька та брата, які є в анкеті матері, але знаходяться в Україні так як військово забовʼязані. В когось вже є досвід проходити медицину в Україні. Мене цікавить саме для чоловіків. З клініки відповіли що їм потрібен військовий квиток:
-
2,5 міс
-
виглядає, як був рекламний крок про гуманітарну програму, де майже всім (декілька десятків заявок) давали все. А зараз, чи пізніше, буде дійсно фільтрування цифри: 5к заплатив консультанту за подачу. 2,5к заплатив репетиторам для французької (готувався чисто під екзамен). тому, якщо хтось хоче забашляти психологу, то краще внесіть перший внесок в покращення якоїсь мови)
-
На 100%. Вже немає сил на те все
-
У мене сьогодні маленький ювілей 9 місяців від елиджибл, за цей час можна було вже дитину народити 😞
-
Є вже група, але там нічого путнього поки нема. Чекаємо аор десь кінець липня