PR CUAET
-
Ні. 30 жовтня
-
Вопрос в том вклеют ли мне визу в новый паспорт если в старом есче есть действительная виза ?
-
Доброго дня! Збираюся самостійно заповнювати декларації через Wealthsimple для мене й чоловіка. В нього все просто - одна Т4. В мене складніше. Я працювала онлайн + мала парт-тайм роботу 3 місяці в магазині. На обох роботах мені платили простим переказом на картку або кешем. Тобто ніяких Т4 я не маю, податки за мене ніякі не платили. Загальний дохід був менше 30тис за весь рік. Як мені правильно його вказати?
-
Буде порушення - буде бот. Ви його бачите? Гарного дня
-
Вау, поки що прям дуже швидко йде 🙂
-
По опису виглядає що до шлюбу і після ви навіть в одній країні не жили. Крім питання визнання онлайн шлюбу, офіцери запідозрять вас у “marriage of convenience / marriage fraud”
-
User Екатерина Алёшина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Елизавета Назарова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Залежить також від офісу IRCC Напр., Монреаль не має автовідповідача, тоді як Етобіко має. Головний імейл IRCC теж не завжди реагує, а вебформа може зайняти тиждень для сповіщення про отримання чогось. На жаль, немає системності. Тому радимо завжди «тримати руку на пульсі» і перевіряти самостійно при можливості