PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка що робити, якщо пропав запис на візит до Оттави для виготовлення паспорта сину, який я отримала в грудні з черги очікування? Ще тиждень тому був у кабінеті. Сьогодні перевірила , його вже немає
-
На будь який надісланий лист приходить сповіщення про отримання, це автоматично. Потім, ще може прийти сповіщення від працівника, що документ ... доданий до вашого кейсу. Так було завжди і на всі документи , що ми додавали. Можливо ви відправили лист не на ту пошту, що пропонувалася у запросі до вас?
-
Та ні, просто так ніяких живих черг ніде нема. Інакше там би вже всі були. Але в людей можуть бути якісь домовленості в переписці з ними, або пільгові категорії або може взагалі чийсь брат там сидів, чекав поки всі пройдуть і йому зроблять так
-
Звоните. И обьясните вашу проблему.у меня тпкое было через 5 дней после заонка анкета подтянулась
-
Ооу, неприятно. Я тоже маму подал недавно просто, сдала биометрию, ждем.
-
Доброго дня, скажіть будьласка, хтось подавався на візу по новому паспорту якщо в старому ще віза дійсна 3 місяці ? Я подався але вже 2 місяці і тиша...
-
Говорили вроде end of march, нет ?
-
))) дякую 🌸
-
А какую причину отказа указали, если не секрет??
-
Моє посилання більше до підстрікання щось робити для покращення ситуації в імміграційному полі) Більшість тут, наскільки бачу, вже подалися. Всі суперечки зводяться в основному до того: кого мають вибрати (наче офіцер скаже: то хто там в дебатах взяв вверх? Давай документи, молодець) Час очікування зараз 18-22 місяці. За цей час можна майже все покращити для успішного кейсу по економічній програмі (крім віку 😁)
-
Надеюсь, вам одобрят. Очень неприятная ситуация конечно... Пусть у вас все получится! 🙏🙏
-
В питанні обрання між «економічна» і «Н&С / біжество», терези завжди на боці економічної. Проте не наважуюсь різати наживо міркуючи, що у всіх кейсах все чорне і біле, і казати всім підряд сходу «відкладайте на потім». Рік ріже бал, навіть якщо в вас мова 10/10/10/10. І ще існує немало «але», які можуть завадити комусь отримати навіть шанс на економічну. Кожен має критично відноситись до своєї конкретної ситуації, і імміграційні експерти, які пропонують ту чи іншу стратегію. Обирайте обачно, але теж не будьте сліпою мишею і реально дивіться на ваш кейс, одночасно вивчаючи варіанти і свою eligibility для тієї чи іншої програми. Пасивна імміграція завжди програшна,так само як і стратегія «всі яйця в один кошик»
-
В нас нова міністерка до того ж, не відомо доцільно чи ця пані буде дотримуватись постанов Міллера. Тому - очікуємо
-
Згідно з повідомленням від грудня 2024 року, IRCC оголосило, що з весни 2025 року кандидати в системі Express Entry більше не отримуватимуть додаткові бали CRS за пропозиції роботи, що підтверджуються LMIA. Однак точний місяць і день, коли ця зміна набуде чинності, поки що не зазначені. IRCC лише вказує на “весну 2025 року”.
-
Вашу думку зрозуміло більшості учасників цієї гілки вже давно. До того ж - чат існує для спілкування & дебатів, в яких ви теж є активним учасником. Решта рішень - приймаєш ще сам аплікант, а не ми за нього, тож «підстрікання» можливо спрацює лише для тих, хто поняття не має в їх власній стратегії.