PR CUAET
-
Я взагалі не знаю що там писати. То моя помилка.
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, у знайомої є слот на Оттаву який їй більше не потрібен. Чи є хоч маленький шанс, що якщо ми домовимося одночасно зайти на сайт посольства, де вона скасує зустріч, а я зловлю її слот. Чи це просто нереально??
-
Якщо у вас рік кваліфікованої роботи саме в Канаді, то до вас майже нема інших вимог. Ви пробували створити профайл повторно? Ретельно перевіряйте свої відповіді на механічні помилки.
-
Доброго дня, почитала вас і хочу оплатити біометрію бо не оплачували коли подавали у квітні 8, 2024. До нас ніхто не контактував і ніяких листів ще не було але так як розглядають квітень думаю на наступний тиждень вже мали б чути щось. Дивлюсь де додати квитанцію. Тикнула на веб форму, вибрала Add document to your application, заповнюю. 1) What do you apply for? Вибираю - permanent residence, 2) what application did you summit? - немає підходящої, брати Parents, Grandparents, Other? Чи яка інша по програмі CUAET?
-
Звідки ви знаєте, що вам нарахували меншу суму відшкодування? Ви отримали NOA? Ось саме там і пояснена причина перерахування.
-
Відправити податкову декларацію можна через додатки накшталт H&R Block, TurboTax, WealthSimple, U-File. Напряму через особистий кабінет в CRA ви це не можете зробити.
-
Вам перш за все треба розібратись, чому CRA перерахувала податок. Там в листі має бути пояснення і рядок, який перерахували. З цим ви можете звернутись до бухгалтера, який заповнював вашу декларацію, щоб вони висловили свою думку. Після цього вже можна телефонувати до CRA, якщо ви впевнені в своїй позиції.
-
Ну наприклад, коли ти хочеш йти на self employed,а тримаєшся роботодавця лише із за PR, і по старій інформації, не було ніяких проблема звільнятись і не треба нікого ніде повідомляти. Але мабуть змінилась ситуація . А виїзд за кордон,мається на увазі 3 і більше місяця.
-
У меня тоже стояла провинция Онтарио по прилету в 2022 году, нигде не было проблем, тк это не обязательство, работать именно в этой провинции. Позже, когда снимали ограничения, уже проживали в другой провинции, и указывали её- в новом пермите уже стояла новая провинция. А когда недавно подавали на продление, так вообще пришло без провинции, Any🤷🏼♀️