PR CUAET
-
Опыт стади пермит ребенку в школу. Кому пригодится может. К заявке в январе был прикреплен мед экзамен, в марте запросили пройти Medical Exam - в веб форму отправили объяснение с офиц сайта взяли выдержки, о том что мед экзамен действителен 5 лет - приложили свой мед экзамен март 2023 года, на след день получили аппрув и продление на 3 года. Обращения в веб форму обязательно указывайте кто вы (мама/папа, год рождение, страна, по какой программе приехали и потом суть вопроса кратко)
-
Дзвонили сьогодні до ircc сказали що всі етапи пройдено окрім “security check” його ще не почали. Скільки теоретично по часу можна чекати на розгляд цього етапу, хто знає?
-
там все залежить на кого попасти, є контужені, а є веселі. Я водив дружину, був перекладачем. Перед головним інтерв'ю одна кобіта індійського походження посканувала якісь документи типу паспорта св. про зміну прізвища і строго сказала нічого від себе не казати тільки перекладати. А наступний офіцер дозволив мені говорити за дружину, бо то довго.
-
Підскажіть будь ласка де зробити фото на паспорт 10x15 cm / 4x6 pouces для Оттави у Монреалі? Дякую (відмовили в Jean Coutu, Bureau en gros, Pharmaprix)
-
Мій син вказав канадську адресу.Паспорт уже получив.
-
Хто замовляв доставку Укрпоштою, як швидко вони забрали паспорт? В мене трекінг поки не відслідковується(
-
Нет не на углубленной
-
Ще раз будь ласка, який має бути варіант перекладу? Хочу надіслати на веб форму ще раз: афілавіт копія оригіналу та переклад? Не потрібно мати копію з печаткою перекладача взагалі, так?)
-
Де саме рахуєте: профайл чи калькулятор? Знов експеримент з калькулятором Все на системному максимум Перше - без ЛМІА , без френч (оригінал). Друге - з макс френч, без ЛМІА (+72 бали до оригіналу) Третє - з ЛМІА, без френч (+50 балів до оригіналу)
-
Хотелось бы)