PR CUAET
-
West-Central Immigration Initiative – імміграційна програма Манітоби 🇨🇦 Манітоба запустила трирічний пілотний проєкт West-Central Immigration Initiative, щоб допомогти роботодавцям у семи сільських муніципалітетах та громаді Gambler First Nation подолати брак робочої сили. 📍 Учасники програми: 🍁Municipality of Russell-Binscarth, 🍁RM of Yellowhead, 🍁Municipality of Roblin, 🍁RM of Ellice-Archie, 🍁RM of Riding Mountain West, 🍁Rossburn Municipality, 🍁Prairie View Municipality, 🍁Gambler First Nation. 📈 Попит на працівників у регіоні зростає – за три роки потрібно 240–300 фахівців. Водночас 25% провінційних номінантів у 2023 році обрали сільську місцевість для поселення. ⚠️ Через федеральні обмеження імміграція ускладнюється, тому регіональні ініціативи стають альтернативним шляхом для кандидатів. 📌 Деталі програми: ➡ Офіційний сайт ➡ Звіт про ринок праці 🍁 Успіхів в імміграції! ——————————————— www.instagram.com/reel/DHeGXXKJkwc/?igsh=NXZyNHJyaXcxYzBm #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #ukrainecanada #Імміграція2025 #манітоба
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка. У дітей булі study permit, подали за 30 днів до закінчення терміну дії, отримали відмову бо напевно не додав наш work permit але це не точно і вже не важно. Зараз є 90 днів щоб подати на status restoration, я не знаю що робити, кажуть на visitor record швидше і простіше подавати тож є три опції, податися на visitor record, visitor record restoration бо статус закінчився чи на study permit restoration. Хто може порадити?
-
Дякую, вселяє надію
-
если в анкете на пр попросят паспорт, то вы как раз имеете хороший шанс получить исключение по гуманитарным обстоятельствам и вам простят его отсутствие вы летом можете просто подать на вп онлайн и приложить свои пояснения. сейчас охотнее продлевают вп без действующего паспорта, уже несколько кейсов есть, после обьявления о таком правиле 27 февраля
-
Я неслужив але я витягнув з резерву
-
Таймлайн очень похож, как у моей дочки, но паспорт еще не бьется. У кого-то по Торонто еще были апдейты в этой партии диппошты? Спасибо
-
Доброго дня , хотіла би запитати з приводу доставки DHL або Укрпошти паспорта( дитини 11 років ) з України до консульства Торонто , заяву писати від імʼя свого чи дитини ? Та ще таке питання , коли заповнюється форма DHL писати паспортні дані дитини чи свої , вибачте можливо вже таке запитували . Дуже дякую !