PR CUAET
-
Доброго ранку. Подавали в середині січня, десь 21-22 числа. Тиждень тому прийшов номер і от вчора вночі відмова
-
4 грудня тишина.Я і дитина
-
Зазвичай немає прикладів, бо кожний описує власну індивідуальну ситуацію.
-
Ок, благодарю, я подумал, может есть какие-то правильные формулировки для офицеров
-
Доброго дня. А можна, будь ласка, докладніше про умови? Або посилання якесь, де можна про це дізнатись. Дякую!
-
Добрый день! Подскажите, что делать в такой ситуации или может было у кого-то подобное, наши родители 50+ подали на эвалюацию через WES (в апостиль тоже, конечно же). Из апостиля ответили что эвалюировать не могут, потому что нет додатка, а его вообще и не было никогда, возможно было утерян, тк диплом от 1993 года. Связаться с университетом никак, потому что теперь это оккупированная территория. Мы написали в мин образования Украины, и они сказали что архивы не были вывезены и ничем помочь не могут. Мы проверили другие организации кроме WES, везде нужен додаток… Апостиль посоветовал попробовать сделать через WES Getaway Program, но она не подходит для иммиграции .. была ли у кого-то подобная ситуация? Спасибо!!
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Може воно й краще. Навіщо йому той ТRР? В ньго ще півроку дії паспорту є. Зараз почали продовжувати Ворк Перміти з протермінованимм паспортами. Влітку можете податись на продовження, якщо нічого не змінеться.
-
Доброго дня, моя донька поступила в uOttawa на загальних умовах як international student. Отримала letter of admission в лютому і я написала листа чи є знижки для українців. У відповідь отримала, що українці по CUAET навчаються за domestic fee. Вчора була в університеті, ціну знизили з $43000 до $9000. На сайті ніякої інформації не знайшла. Бажаю всім діткам гарного навчання!
-
От саме через те, що тільки пів року. Строки розгляду PR підняли до 21 місяця. Ми подали в середині червня 2024, тобто нормальний час розгляду на PR до березня 2026, а паспорт закінчується раніше. Якщо прийде дозапит на новий паспорт з IRCC, то весь процес зупиниться. Так можна було б хоча б подати ТРП.
-
якщо є можливість, то краще підійти особисто з майбутнім студентом
-
Добрий день, хто робив сам аплікацію на нову візу з середини Канади, після продовження ВП. Маю питання : форма заяви 5257 і пише outside in Canada, хоча в даних вказувала що проживаю в Канаді. До заяви додаю ворк перміт, медікал екзам, паспорт ( всі сторінки в т.ч. там де є стара віза до Канади чи тільки першу сторінку) і фото моє. Бо є різні відео де додають більше документів . Плюс оплата. Дякую.
-
контакти університету [email protected], 550 Cumberland St, Ottawa, ON K1N 6N8