PR CUAET
-
Доброго дня! Приїхавши на початку 2024 року в Канаду зареєструвався в UberEats як курʼєр. Відповідно отримав номер платника GST/HST. Поки не знайшов постійної роботи декілька днів працював. Заробив за рік 384 долари до податків. Зараз займаюсь декларацією. Дані з Т4 з основної роботи вже вніс в програму. Що мені робити з доходом від UberEats? І чи потрібно подавати якісь звіти як платник GST/HST? Дякую всім наперед за поради. Хай всім щастить!!!
-
Доброго дня! Приїхавши на початку 2024 року в Канаду зареєструвався в UberEats як курʼєр. Відповідно отримав номер платника GST/HST. Поки не знайшов постійної роботи декілька днів працював. Заробив за рік 384 долари до податків. Зараз займаюсь декларацією. Дані з Т4 з основної роботи вже вніс в програму. Що мені робити з доходом від UberEats? І чи потрібно подавати якісь звіти як платник GST/HST? Дякую всім наперед за поради. Хай всім щастить!!!
-
Дякую за відповідь, Вам.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, я буду головним аплікантом, складатиму англійську + французьку. Моя дівчина думала також складати англійську + французьку, але при онлайн калькуляторі балів їй, як не головному апліканту дає вибрати лише одну мову. Тобто їй потрібно буде вибирати тільки одну мову яку вказувати на етапі заявки? Якщо французька висока - то її, якщо англійська - то її? Дві мови одночасно вона не може вказати, вірно? Дякую за роз‘яснення
-
Ділюся інформацією з власного досвіду , хто буде шукати в Монреалі де зробити фото на паспорт 10х15 (або місцевими мірками 4х6 pouces) Jean Coutu (3 різних) не роблять таких великих, але намагалися збільшити зроблене фото на паспорт до потрібних розмірів (якість не така як треба у прикладі на сайті консульств) Ціна 1 такої фото : 0, 79 CAD Фото у студії : Photo Lahkim (boulevard Saint Michel) Фотограф відразу сказав що зробить без проблем...але в результаті все одно не як на паспорт....не впевнена , що підійде Ціна 1 фото: 40,00 CAD Інша студія : Photo passeport (boulevard Maisonneuve) Якість більш схожа , але теж сумнівно.... Ціна : 25.00 CAD (якщо готівкою 22.00) У вівторок запис у консульстві, повезу всі фото, потім відпишу яка підійшла
-
Якщо це економічна, і тим паче федеральна - так, швидше. Щодо другої частини повідомлення - Канада теж розглядає варіант «хто їй потрібен більше/швидше» той, хто проживає в Канаді і платить податки чи той, хто живе в умовному Вроцлаві і робить канадський ПР «щоб було». Такі, на жаль, теж є
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📢 СЬОГОДНІ 23 березня, о 14:00! ЕДМОНТОН! 🕯 Три роки тому світ дізнався про масове вбивство мирних українців у Бучі. Сотні загиблих, серед них діти. Катування, зґвалтування, викрадення… Україна визнала це геноцидом, і світ повинен також ❤️🩹 Минуло три роки, але війна триває, і росія продовжує вчиняти подібні злочини. Тому приходьте на мітинг, щоб нагадати світу, що геноцид українців досі триває. Будьте голосом України! 🇺🇦 📍 Зустрічаємось на перехресті Gateway Blvd & 82 Ave.
-
Так, у неголовного апліканта в Express Entry враховується лише одна мова - або англійська, або французька. На етапі подачі профілю вона не може вказати дві мови одночасно. Тому варто вибрати ту, за якою вищий рівень і більше балів. Для головного апліканта дві мови враховуються (як основна і друга мова), але для партнера - тільки одна.
-
Привіт, в Україні займалася фотозонами і зараз в Канаді хочу також спробувати цю справу, але хочу почати все офіційно, хтось може підказати як та куди звернутися щоб оформити це все правильно?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Доброго дня! Потрібно вносити дані, тому що не один місяць була виплата
-
Привіт, не знаю чи це ваша ситуація, але на цьому відео жінка дуже файно і детально все пояснює