PR CUAET
-
Залежить від кейсу. В мене було до тижня. Або по різним програмам різні черги.
-
Доброго дня. У нас вийшов борг в 1500 доларів і все через те що чоловік з жовтня почав працювати на другий роботі. Я чекала що таке може буде, але все ж таки сума за три місяці 1500 вразила. При цьому що на одній роботі він отримує 17 у годину, на іншій парт тайм - 20. Буду вдячна якщо хтось допоможе зрозуміти чому саме так. Та ще декларацію ми вже подали, але я не розумію куди сплатити цей борг.
-
В ситуації гум програми, маю думку, що цей статус висить замість «очікування», бо яка різниця який статус, якщо велика черга на розгляд. Для прикладу, на квеьекські програми «очікування на розгляд», і потім «в процесі розгляду» Тому, я б не чіплявся до того, як і до номеру заявки)
-
Тому що 10 днів до закінчення їх, а оптики одержують відшкодування чеком по пошті, от і не хочуть ризикувати
-
Тут ще одне: на тимчасові дозволи ні в кого ж навіть довідки про несудимість не питають. Тож, виходить, що людину на кримінал при подачі на ворк перміт не перевіряють. І навряд чи взагалі хтось буде зв'язуватися з урядами інших країн для різних перевірок (хіба що аплікант ну дуже вже підозрілий). А ось при подачі на ПР кримінал і державна безпека - це все дуже серйозно перевіряється.
-
Це тільки я помітила як що вся гум програма стоїть, бо геть групи іншомовних нічого не пишуть. Тільки є пр по воззʼєднанню. Думаю вони чекають якоїсь вказівки
-
Вам приходило на електронну пошту повідомлення, про отримання?
-
Цілком, може є умовне правило - 10 кейсів економічної міграції і один гуманітарної ари відправці на бекграунд чек
-
Я его знаю, отправила в hr , вместе с этим описание что за код и тд Но все равно не хотят А самой вписать в декларацию не могу, они ее подписали и отправили мне e mail Не хочу потом проблем себе на голову за "подделку" документов
-
Слід також розуміти, що СЕС досить straightforward в порівнянні з Н&С, де кожен «аргумент» аплікантів піддається сумніву.
-
Ворожити не буду і не бачу сенсу, відверто кажучи. Немає офіційного правила, яке б визначало співвідношення перевірок для економічних та гуманітарних кейсів Однак у практиці імміграційних перевірок дійсно є тенденції: - Економічні програми - перевірка зосереджена на достовірності документів (освіта, досвід, фінанси), а бекграунд-чек може бути стандартним, якщо немає червоних прапорців. 2. Гуманітарні (біженство, H&C) - такі заявки частіше направляються на глибшу перевірку, оскільки заявники можуть мати нестандартні обставини, проблеми з документами чи потенційні ризики для безпеки. 3. Глибокий Бекграунд-чек (comprehensive security screening) - застосовується індивідуально, а не за квотою. Офіцери керуються ризик-аналізом, а також країною походження, історією подорожей, потенційними загрозами тощо Тому ніби логічно, що гуманітарні кейси частіше піддаються ретельнішій перевірці через вищий рівень ризиків.
-
Я також подавалась 10 жовтня, але нічого ще не приходило 😔