PR CUAET
-
Порекомендуйте хорошого тренера по селпіп підтягнути з 8 на вищий бал
-
Дуже дякую вам за відповідь пані Ольго! Хотів ще уточнити щодо проїзду. Тобто, якщо я їздив на роботу громадським транспортом і за проїзд платив карткою presto, відповідно в мене квитків немає, (лише історія в додатку presto і то не за весь рік, а лиш пів року мабуть показує), то я це не можу включити у витрати?
-
Я б забив. Пані Карего, яка думка паралігала? :)
-
⏰🇨🇦Express Entry : Як правильно рахувати досвід роботи для програми Canadian Experience Class (CEC)? У багатьох аплікантів в системі Express Entry трапляється ситуація, коли система зараховую рік стажу до його реального настання по контракту, чому так трапляється? Вижимка з посту: 🍁 1560 годин оплачуваної роботи в Канаді (еквівалент 1 року full-time). 🍁 Досвід має бути накопичений щонайменше за 12 місяців (IRCC рахує місяцями, а не точними днями). 🍁 Останні 3 роки перед подачею – допустимий період для накопичення досвіду. 🍁 Тривалі неоплачувані відпустки та періоди EI не враховуються. Специфічні випадки: 🍁 Part-time: потрібно більше часу, щоб набрати 1560 годин (наприклад, 15 год/тиждень = 2 роки). 🍁 Декретна відпустка: подовжує період накопичення годин, але не анулює досвід. 🍁 Викладачі: якщо стандартна повна ставка = 18 год/тиждень, IRCC може визнати це як full-time. ⚠️ Головне: 1560 годин + мінімум 12 місяців роботи (не обовʼязково 52 тижні, адже IRCC рахує досвід не за точними днями чи тижнями, а повним діапазоном часу). Детальніше і на прикладах пояснюємо за посиланням: www.instagram.com/p/DHjHJz_sZ7l/?igsh=MW5tbDNsb21lZWx4ZQ== ———————————————— #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #expressentry
-
Колись тут в чаті писали дівчата, що в такому разі спробувати нафарбуватися, якщо ви на всі фото фарбуєтеся, або, навпаки, змити весь макіяж. Декому ця порада допомогла ))) Ще, як варіант, вийти надвір, щоб освітлення було. Але найзручніше заходити через електронний ключ.
-
Нічого не робити, то дуже мінорно
-
Це не критично Але для заспокоєння власного - можете згадати в ЛоЕ. Писати ЛоЕ лише через цю проблему немає сенсу, якщо ж знайдете більше помилок в анкеті/ при порівнянні КУАЕТ / ПР аплікації - можете скомбінувати всі помилки і зробити ЛоЕ по ним всім
-
Я просто не дуже зрозуміла що таке Presto .. якщо це як проїзній на громадський транспорт, то це підходить.
-
Перевірка на ПР найретельніша серед усіх інших: будь то тимчасовий перміт чи навіть громадянство.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📢 СЬОГОДНІ 23 березня, о 14:00! ЕДМОНТОН! 🕯 Три роки тому світ дізнався про масове вбивство мирних українців у Бучі. Сотні загиблих, серед них діти. Катування, зґвалтування, викрадення… Україна визнала це геноцидом, і світ повинен також ❤️🩹 Минуло три роки, але війна триває, і росія продовжує вчиняти подібні злочини. Тому приходьте на мітинг, щоб нагадати світу, що геноцид українців досі триває. Будьте голосом України! 🇺🇦 📍 Зустрічаємось на перехресті Gateway Blvd & 82 Ave.
-
⏰🇨🇦Express Entry : Як правильно рахувати досвід роботи для програми Canadian Experience Class (CEC)? У багатьох аплікантів в системі Express Entry трапляється ситуація, коли система зараховує рік стажу до його реального настання по контракту, чому так трапляється? Вижимка з посту: 🍁 1560 годин оплачуваної роботи в Канаді (еквівалент 1 року full-time). 🍁 Досвід має бути накопичений щонайменше за 12 місяців (IRCC рахує місяцями, а не точними днями). 🍁 Останні 3 роки перед подачею – допустимий період для накопичення досвіду. 🍁 Тривалі неоплачувані відпустки та періоди EI не враховуються. Специфічні випадки: 🍁 Part-time: потрібно більше часу, щоб набрати 1560 годин (наприклад, 15 год/тиждень = 2 роки). 🍁 Декретна відпустка: подовжує період накопичення годин, але не анулює досвід. 🍁 Викладачі: якщо стандартна повна ставка = 18 год/тиждень, IRCC може визнати це як full-time. ⚠️ Головне: 1560 годин + мінімум 12 місяців роботи (не обовʼязково 52 тижні, адже IRCC рахує досвід не за точними днями чи тижнями, а повним діапазоном часу). Детальніше і на прикладах пояснюємо за посиланням: www.instagram.com/p/DHjHJz_sZ7l/?igsh=MW5tbDNsb21lZWx4ZQ== ———————————————— #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #expressentry
-
У нас теж була подібна ситуація нам сказали що ні а прийшли іншим разом потрапили до іншого працівника і продовжили тому в нас склався висновок що потрібно ходити кілька разів і добиватися свого
-
доброго дня, хотіла запитати як оплати консульській збір у Оттаві?