PR CUAET
-
Я ,слідкую за чатом, скажімо, не як "правило", а як можливість. Так дійсно, ви праві, вибірка не коректна. Але, я маю розуміння, що є рух в розгляді справ. Й більш менш 😏 швидкість розгляду.😊 Й навіть ця маленька інформація впливає на формування планів на життя 😄.
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, чи можна включити в витрати поповнення карти presto, але квитанцій немає бо оплата карткою, лише виписка з рахунку. І яку форму використовувати для того щоб вказати що є пенсія в Україні, а також в рядку 23600, просто відмінусувати з неї податок? Чи як правильно зробити dedaction? Дякую!
-
Підкажіть будь ласка в кого була така ситуація що при подачі на продовження WP дають WP EXT на 6 місяців і за цей час заява досі in progress. Чи видають в такому випадку ще один WP EXT якщо потрібно більше часу? Чи може краще подати нову заяву повторно щоб не втратити maintained status?
-
Да,все коды были.Но я не могу подгрузить в аккаунт уже готовую.
-
Я не знаю, это надо у специалистов спрашивать. Я сама не понимаю как они проверят, что они проверяют, и самое главное почему тааааак долго
-
Онлайн, на тому ж самому порталі де новий wp, те саме посилання (виявляється). Все там, і помилки виправить і зняти обмеження. І я заповнювала все те саме (писала Ukraine 2022) бо тоді ще не знала цю групу і все робила за інструкцією на сайті, там буквально покроково куди що писати. А в нотатках, в кінці останній блок, писала пояснення що треба для роботи (вже не пам'ятаю що на англійській, треба було стисло бо ліміт знаків). * а, іще дзвонила до ircc і агент мені підказувала що неправильно і де галочки ставить, бо форма не валідувалась, тож по телефону агент допомогла.
-
Дякую за відповідь, буду пробувати
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама