PR CUAET
-
Доброго. п1 був 10 березня, п2 був 21 березня
-
Наскільки я бачу з фото, то ви стали в чергу очікування. Це означає, що якщо з'явиться вільний слот, від якого хтось відмовився чи забув підтвердити, то вам запропонують, коли до вас дійде черга. Коли це буде, невідомо . Але щоб не пропустити пропозицію слоту, вам потрібно заходити кожного дня, раз в 24 години хоча б, в цей свій кабінет і у вкладці "Зверніть увагу" перевіряти чи немає нових повідомлень. Бо на підтвердження запропонованого слоту буде тільки 24 години, якщо не встигнете, то він перейде іншому з черги очікування.
-
Подскажите ,пожалуйста, у кого не загружается форма в аккаунт на stady permit...не могу заполненную форму загрузить...
-
Гроші для Proof of Funds можуть бути в будь-якій валюті та в будь-якому банку, але є але: 1. Валюта - кошти можуть бути в будь-якій валюті, але в довідці має бути вказана еквівалентна сума в CAD за актуальним курсом. 2. Банк - гроші можуть бути в будь-якому банку, але важливо, щоб установа могла надати оф виписку англ або франц мовою (або з оф перекладом). Також банк не повинен мати санкцій чи обмежень на міжнародні перекази, про це в довідці банк теж має зазначити.
-
Подивіться у вкладці "Зверніть увагу". Там має бути повідомлення з детальною інформацією про те, що ви стали в чергу очікування. І, здається, саме запис в чергу очікування скасувати немає можливості. Але він не заважає "полювати" на нові слоти, які виставляють кожного дня, крім п'ятниці та суботи.
-
Ак звичайний поштою чекав неділі три
-
Вы ее завалидировали?
-
я полюю. але ось така помилка, я подумав що то iзза того що вже замовлена послуга
-
Добрый день, подскажите правда ли что с апреля можно будет продлить паспорт без резерв+?
-
Дякую. За цими назвами гугл видає папір, розміри паперу, друк. А я мав на увазі рамку для креслень, де основний надпис, в форматі DWG.
-
Вони пофіксили цей баг. Треба ловити о 7 ранку по Києву.
-
так. цей трюк вже не працюе? чи щось не правильно роблю?
-
Ви переводили час?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📢 СЬОГОДНІ 23 березня, о 14:00! ЕДМОНТОН! 🕯 Три роки тому світ дізнався про масове вбивство мирних українців у Бучі. Сотні загиблих, серед них діти. Катування, зґвалтування, викрадення… Україна визнала це геноцидом, і світ повинен також ❤️🩹 Минуло три роки, але війна триває, і росія продовжує вчиняти подібні злочини. Тому приходьте на мітинг, щоб нагадати світу, що геноцид українців досі триває. Будьте голосом України! 🇺🇦 📍 Зустрічаємось на перехресті Gateway Blvd & 82 Ave.
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: INFO@MLIS.CA 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
♾️♾️♾️♾️♾️♾️♾️
-
Дякую) 6.05
-
Доброго дня. Підкажіть, чи можливо отримати tax return одним платежем? Мені показували якось фото чека, але не впевнений чи правда.
-
Ну, если всего подалось 23 000, а здесь, в группе, 230 человек(условно), то все выборки по обработке аппликаций совершенно не репрезентативны. То есть, если мы говорим, что на прошлой неделе было всего 3 элиджибилити и все пропало, то это не значит, что их было 3. Возможно их было 30.
12 Jan 2024, 17:45
468521/471241
less than a minute ago