PR CUAET
-
То есть по другой программе Вас должны рассмотреть быстрее чем по уже давно поданной? И прям есть варианты? По этой программе многие не работают, не платят налоги и вообще не в Канаде могут быть бОльшую часть времени
-
Щось у вас трохи змішалась термінологія Tax return - це податкова декларація, або Т1. Тут вона так зветься. Якщо вам винні повернути частину податків - це називається tax refund. Він завжди, завжди приходить одним платежем. Можете зареєструвати direct deposit, і гроші вам одразу на картку прийдуть. Поквартально приходить GST refund і ще кліматичні.
-
Завжди є варіант Б і йти по якійсь іншій програмі. Я собі поставив дедлайн. Якщо значного руху тут не буде, то йти по іншій програмі.
-
За сколько времени до окончания старого паспорта можно официально подаваться на новый? Есть дедлайн?
-
Є багато програм під кожен кейс. І так, буде швидше. Але якщо ти не в Канаді, або просто в Канаді та без роботи і сидиш чекаєш ПР, то такі мають чекати та не скаржитись. Хочеш швидше - роби щось.
-
Немає
-
Немає. Ви будь коли можете це зробити. За законом можете мати два паспорти. Якщо маєте попередні , що закінчились , їх спочатку потрібно анулювати
-
Добрий день.Підкажіть,будь-ласка, як ви подавали податкову декларацію з України?Дякую.
-
t.me/prcuaet/19036/319306
-
Привет, кто сдавал 15-16го числа, вам пришли результаты?
-
Я здавала 15 ,то прийшли вчора)
-
Залежить від tax treaty. Тому треба все вказувати
-
Добрий день! Маю одне питання мені 17 років маю закінчений 11 клас в Україні маю перекладені в Україні всі документи зараз знаходжусь в Монреалі чи це тут рахується чи потрібно ще шось робити як evalisition подавати в MIFI? Під скажіть будь ласка!!🙏
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, як правильно зробити в моєму випадку - в перекладі, який я робила в 2023р, свідотства про шлюб, місто Феодосія пишеться як Feodosia, але зараз і усіх свіжих перекладах воно пишеться як Feodosiia, чи треба писати LOE що це одне й те саме місто, чи переробляти переклад, чи нічого не робити? це єдиний документ де так пишеться, дякую заздалегідь за ваші відповіді
-
У когось таке є, що не пізнає обличчя, коли заходиш, щоб записатися? Втомилася вже, мало того, що слотів немає, так і ще, зайти не можливо… Дурдом просто
-
Привіт! Якщо хтось робив аккаунт в physiciansapply, в мене мабуть дивне питання) коли ви підгружали документи для svr, то диплом повинен бути уже після WES?
-
На ворк перміт бекграунд чек часто займає кілька днів лише. Тут вже багато людей, які за 3 тижні після подачі заявки на ворк перміт отримали апрув. А взагалі - так, на ПР все перевіряється значно ретельніше.
-
Заходьте через банк. Там не потрібно лице. Також лице не розпізнавало
-
Треба писати лист в консульство США в те місто куди збираєтесь податися. Описати ситуацію. Вони дадуть відповідь,яка буде вам доказом що вас приймуть. Достатньо було адреси готелю і підтвердження з букінгу (Хьюстон)
-
Доброго, поповнення картки це не є витрата, витрати повинні бути підтверджені квитанцією або інвойсами. Щодо пенсійного income, ви на всю суму робите deduction в 25600
12 Jan 2024, 17:45
468561/471241
less than a minute ago