PR CUAET
-
6-8 месяцев и ждите порталов, могут дозапыт присылать чего то. Перед порталами появится final decision в кабинете
-
просто незнаю чи той money order який отримала відправляти поштою їм
-
Добрий день) є таке питання по express entry registration. Я вже рік працюю в Канаді на посаді SEO manager. Я цей досвід додала в work history чи потрібно також додавати інформацію про роботу у пункті про job offer? Працюю без lmia. Я обирала варіант no (що в мене немає job offer), в мене тільки є employment reference letter, де прописано: коли мене взяли на роботу, які в мене обов’язки, зарплата тощо. Зазделегідь дякую) я пробовала додавати інформацію у цей блок та це ніяк не впливало на мій фінальний бал у системі
-
Дякую вам 😊
-
дякую за відповідь
-
Привет, да, пришли вчера в 7 вечера (сдавала 16-ого)
-
Так, я теж отримала позитивну відповідь у суботу 22го від консульства в Оттаві, звернення писала у пятницю.
-
Ні, не потрібно Ваш job offer, підписаний не на основі LMIA / LMIA exemption work permit, не буде valid для express entry Відповідь про створенні аккаунта - no
-
-
После сдачи биометрии что происходит дальше?полтора месяца как сдали био и ничего.pnp non ee
-
Доброго дня! Приїхавши на початку 2024 року в Канаду зареєструвався в UberEats як курʼєр. Відповідно отримав номер платника GST/HST. Поки не знайшов постійної роботи декілька днів працював. Заробив за рік 384 долари до податків. Зараз займаюсь декларацією. Дані з Т4 з основної роботи вже вніс в програму. Що мені робити з доходом від UberEats? І чи потрібно подавати якісь звіти як платник GST/HST? Дякую всім наперед за поради. Хай всім щастить!!!
-
Наразі не вплинуло, бо IRCC скасувало +50/+200 балів за arranged employment Ще в лютому вам би додало бали при відповіді yes