PR CUAET
-
Ніколи не давала взятку і цього разу не дам. Влада, так, але кожний народ заслуговує свою владу! Ми ж провокатори для них і зробити нічого не можемо(читайте як не хочемо) От я, 8 місяців ловлю, та заплати ти, чортабіса, нє, вперте. От якби було більше таких впертих, то не продавали б ті слоти. Вони там всі в цій схемі і нажаль, вона така і залишиться. От як так вийшло, що не має слотів в Едмонтоні, а де вони ділись? Я в черзі з січня і нічого. То хто їх забрав на вересень?Правильно, просто продали.
-
Доброго ,дня хтось може допомогти зробити довідку з Китая та Південної Кореї,дякую.
-
100%
-
Беріть ВСІ документи завчасно, краще мати одразу, ніж потім бігати від однієї інстанції до іншої
-
Дякую за відповідь Олено!
-
-
Недолік у них в головах. На рік вперед розібрали? Був тиждень коли я хворіла і не заходила на сайт, ото тоді напевно. Скільком людям відмінили слот через це? А мені відмінили 14 березня, бо знову був недолік в системі, показали слоти які на продаж, чого відмінили людей, дайте їм слоти у жовтні, але всім! Простіше сказати, дякуємо за розуміння. Я б… не розумію вас.
-
Ви можете не відміняючи - подати нову. Але не факт що за 2-3 тижні буде. У нас перша сімейна з липня 2024 ще висить. Ми подали нову 17 лютого (одиночну) і поки по ній теж немає прогресу.
-
Якщо я підгружав документи, наприклад свідоцтво про шлюб, щоб було зрозуміліше, окремими файлами: скан оригіналу, скан перекладу окремими файлами, а не оььеднував в один файл pdf, чи не буде вважатися це помилкою? Не бачив в умовах що потрібно було обʼєднувати, то ж додавав окремі файли в вже засабмітив
-
Якщо без депендентів і мало що було списувати то схоже на правду
-
Є форма RC151 де ви вказували доходи за 2 попередніх роки , потім коли на дитячі заповнювали там також є RC66SCH де ви вказували теж доходи , так вот якщо ви раптом різні цифри там написали , то CRA може перерахувати вам бенефіти кліматичні та GST
-
Ще ні(
-
Підкажіть будь-ласка!Отримала онлайн новий ворк перміт, поштою не отримала, виявила помилку в поштовому коді у букві помилка, що робити?Дякую.