PR CUAET
-
User Катя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Якщо хочете зробити так як в мене то можна безплатно, додаткові якісь функції платні
-
-
Підкажіть будь ласка, як отримати декретный і післядекретну допомогу в Онтаріо. Скільки неділь, часу треба опрацювати до декрету, до народження дитини? Дякую усім.
-
Спасибо 🙏
-
В шапці, якщо замовляла паспорт дитині- пишемо ПІБ дитини?
-
Кінець тижня... Сьогодні день тільки почався, а маємо 3 добрі новини.👍 3 узгоджені PR.💪👍
-
Отримала апрув вп рівно через 2 доби після листа про валідність біометріі
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Добрий день, якщо я маю foreign income (зарплата з української фірми, усі податки сплачені), усі суми показала в канадській декларації. Якщо CRA надішле запит на підтвердження цих доходів та сплачених податків, підкажіть, будь ласка, які документи краще підготувати: 1. Відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків відповідь на запит у електронному вигляді - я маю такий витяг чи підходить він? (там немає ні печаток, ні підписів, як на паперовому документі. 2. чи підійде довідка з місця роботи про нараховані доходи та утримані податки. Я працюю бухгалтером, тому можу зробити такую довідку, навіть одразу англійською можу :) Що краще використовувати? Також питання перекладу -який саме він має бути. Я можу сама перекласти документи? чи потрібний офіційний сертифікований переклад? Дякую за допомогу
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, може хтось знає. Брат після інсульту. Має 2 групу інвалідності. Хотіли би забрати з України до себе ( Онтаріо). На зараз вже може виїхати. Віза КУАЕТ . Але медичне страхування вже не отримає. Як нам зробити медичне страхування для нього??? Будь ласочка поможіть .
-
Примут конечно модно и в Европе
-
User Лолита Лебедева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю! Може хтось в курсі. Дитині у минулому році зробили дісабіліті. ( ПР у нас не має). Зараз подалися на податки суму нам сказали з урахуванням дісабіліті. Але вчора прийшли ще дитячі і там значно більша сумма чим зазвичай, як там написано, що вони порахували різницю у ті місяці , як ми не отримували. Але наскільки я знаю , нараховують дісабіліті для дитини, якщо є ПР…. Мені звичайно добре від цієї суми, але переживаю, щоб потім не прийшлося повертати. Усім нараховують більше суму з дісабіліті ?
-
Дякую за відповідь:) а чи є знайомі хто вже так робив, їхав в іншу державу і подавався без прописки? Знаю, що в Португалії перевіряли. Також писала в Мексику, вони не захотіли прийняти. Писала в посольство у Чикаго, то кинули лінк з переліком документів. Тому навіть і не знаю:)