PR CUAET
-
Доброго усім дня . Хочу залишити повідомлення для тих кому відмінили слот у березні коли у системі був збій ! Я відразу написала до посольства Канади та прикріпила лист підтвердження. Сьогодні мені відповіли так !!!! Добрий день, На додаток до попереднього листа повідомляємо, що ми зможемо Вас прийняти 19.06., але після 14.00 (за Оттавою). Підготуйте документи за списком, зазначеним на веб-сторінці Посольства, копії, оплату. Дякуємо за розуміння. Пишить і пробуйте їм усе пояснити !!! Я відмовилась , так як вчора спіймала слот на вересень ! Всі бажаю успіхів 😉💫
-
17.02
-
User Анна Крымова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрый день. Есть какие-либо обновления от поставщика софта?
-
Враховуючи наші обставини , вони нас приймуть. В чоловіка білети куплені ДО відміни , він про це сказав . Фух … але сказали доведеться почекати , ну то вже єрунда
-
Ми теж отримали відповідь тільки що !!
-
Може, в кого є подібний досвід? Чи зможе мама приїхати в Канаду і подовжити WP чи отримати новий, якщо рік не була в Канаді. Приїхала в 2022 по Cuaet, 2 роки жила, не працювала. Потім поїхала в Україну. WP ще дійсний 2 місяці. Дякую
-
Загрвнаспорт есть, но подавались на трп без него. В одном письме написали, что одобрили трп и ворк пермит
-
Подскажите, сколько времени сейчас занимает на выполнение запроса ATIP? Кто-то заказывал недавно?
-
Подавались жене на wp в марте 2024, в ноябре пришел отказ из-за того, что она въехала по sjtd. В январе 2025 подалась на trp+wp. Сегодня пришло одобрение.