PR CUAET
-
🔸Used to Ця конструкція використовується для вираження регулярних дій або станів, які мали місце в минулому, але більше не відбуваються. ▪️Формула: Used to + інфінітив ▪️Приклади: - I used to play football every weekend. (Я колись грав у футбол кожні вихідні.) - She used to live in Canada. (Вона раніше жила в Канаді.) 🔸Be used to Ця конструкція використовується для вираження звички або стану, до якого хтось звик. Після неї використовується іменник або герундій (дієслово з -ing). ▪️Формула: Be used to + іменник/герундій ▪️Приклади: - I am used to the cold weather. (Я звик до холодної погоди.) - She is used to getting up early. (Вона звикла вставати рано.) 🔸Get used to Ця конструкція використовується для опису процесу звикання до чогось. Після неї також використовується іменник або герундій. ▪️Формула: Get used to + іменник/герундій ▪️Приклади: - I am getting used to my new job. (Я звикаю до своєї нової роботи.) - He is getting used to living alone. (Він звикає жити один.) #eloquent_grammar
-
Вітаю! Підскадіть заповнюю для дитини продовження дозволу на перебування. Заповнюю таблиці( форми які потрібно додати). Вони заповнюються, немає помилок зберігаються, зʼявляться всі штрих коди. Потім коли додаю у заявку вибиває Помилка. Я уже 100 разів видаляла все і робила по новій, воно все одно . Пробувала з різних браузерів. Підскажіть, може хтось стикався з таким? У чому секрет? Чи можливо це все відправити у паперовому вигляді по пошті? Чи це буде довше?
-
Еще ждем.обещали конец этой недели..мы в нем ..но пока тихо
-
Ну чтобы по нему податься, надо было по нему въехать. На тот момент я обладал именно такой информацией.
-
Доброго, так Ви можете маме треба подавати декларацію також , бо орієнтир буде да її дохід по 23600. Доречі ви повинні бути single ( без чоловіка або common low) .
-
Я лише на перекладах спеціалізуюся 😊 Переклад краще щоб підписувала чужа для Вас людина. Інші питання, сподіваюся, хтось підкаже, як правильно
-
Привіт, є питання щодо туристичної візи в сша Можливо хтось знає який зараз термін очікування співбесіди у кракові для нерезидентів польщі? Я так розумію вільні слоти можна подивитися тільки після сплати збору. Я буду у червні у кракові 4 дні, і думаю щоб податися на туристичну візу І якщо паспорт не встигну забрати до відїзду, чи зможе хтось забрати його наприклад по довіреності? Буду вдячна за відповідь
-
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк ([email protected]) з "Holthe Immigration Law” фірма розташована в Калгарі (Альберта) ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Хто може представляти імміграційного апліканта в імміграційних справах. 2. Консультанти: як визначити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії). 3. Загальний огляд кодексу етики для консультантів, який їх регулює. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: відмінність від консультантів і як стати адвокатом в Канаді, основні положення кодексу етики адвокатів, як визначити чи це адвокат має діючу ліцензію, куди скаржитись. 6. Гоуст (неврегульовані) представники: чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як впевнитися що це не скам, які типові трюки придумують скамери і як кидають на гроші і як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не отримати заборону на імміграцію через невказання представника в формах. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
-
Хто отримав FD , які числа подачі?