PR CUAET
-
Так тому, що послуг консульських багато і щоб на кожній з них не писати графік прийому, адресу, винятки для пільгових категорій і т.д., то зробили це на головній сторінці з переліком всіх послуг, а які саме документи потрібно, вже розписали на сторінці кожної послуги. На сторінці з переліком документів на паспорт теж не написана адреса відділу. Просто, мабуть, розраховувалося на те, що людина всеодно спочатку потрапить на ось цю головну сторінку, там все прочитає, а тоді вже перейде на сторінку саме тієї послуги, яка їй потрібна. А основна адреса посольства відображається внизу будь-якої сторінки, куди б не клікнули, бо це свого роду як шаблон сайту, типу як бланк в установі, на якій написані головні реквізити. Оскільки консульський відділ знаходиться в складі посольства (бо це лише відділ, а не окрема одиниця, як генеральні консульства в Торонто чи Едмонтоні), то й адреса на сайті в шаблоні всюди саме посольства як головної установи.
-
Нашей профессии нет в списке , но она находиться в одной из групп, которые указаны на сайте. На сайте это Metal fabricator, а наша профессия называется по контракту Structural Steel Fitter
-
@Gerda911 [5780477210] був 🔇 обеззвучений. Причина: реклама
-
Shhh... quiet now. Muted Halyna. Reason: реклама
-
/mute @Gerda911 реклама
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Називатись може як завгодно, головне дивитись по обовʼязкам, що людина робить.
-
А мене вже сьогодні з'явилася оплата на 22 квітня.
-
В мене так з листопада, не почато
-
Підкажіть будь ласка. Номінація від провінції закінчується в квітні. Подалися на федеральний єтап в листопаді, дуже сумніваюсь що прийде АОР до того часу. Чи треба подовжувати номінацію від провінції?
-
Да,через веб-форму
-
Ні. Вона повинна бути актуальна на час подачі.
-
На момент подачі головне щоб була дійсна.
-
Виглядає так, що ви це робите не через GcKey
-
да, только AOR ждать год это быстро по вашему, а проспективные сроки 57 лет тоже быстро. то, что некоторые первые подачи октября получили пр за 1-1.5г это быстро, согласна. но это 1.2% от всех анкет. динамику всех остальных видно в чате. почти ГОД до AOR это не просто ужас, это катастрофа. для вас это может быть ок и это нормально. у каждого свое понимание нормальности
-
Всім привіт!! Подаюсь на Study permit для сина. Знаходимось в Канаді. Коли починаю заповнювати аплікацію, то видає мені запитання наче я не в Канаді. Не можу зрозуміти, що зробила не так. Буду вдячна за допомогу🙂
-
Підкажіть часита дні коли можна забрати паспорт у Торонто. Дякую
-
Apply to come to Canada
-
Вітаю, я подавала на звичайну візитор візу, з нею людина може перебувати 6 місяців в рік, а для батьків там здається можно до 5 років без виїзду, але можу помилятися. Що впливає на прискорення взагалі не знаю, я сумнівалась що можуть зробити так швидко, я думаю що є фактори на які вливає погодження,1. Мама працює в Україні. 2. В неї є син,чоловік,та нерухомість в Україні.3. Вона подорожувала до Канади ,була в двох країнах до цього.4. Я подавала ще лист з поясненням коли вона приїде, ( вказувала що в цьому році на місяц🤭 хоча сумнівалась що в цьому році вийде) куди та що ми тут будемо робити, де вона буде жити на який термін, з усіма нашими данними( де працюємо на яких посадах, адреса роботи,та місце проживання), здається все
-
Коли заходжу через GS key мені показує мою аплікацію на WP а куди далі рухатись 😢
12 Jan 2024, 17:45
468121/471241
less than a minute ago