PR CUAET
-
Ви даєте людям надію, при цьому навіть не говорячи, чим вам допомогли. Нічого вони не допомагають. Зателефонують замість вас до IRCC. Чи замовлять ноутси. Це все на що вони здатні на сьогоднішній день, щоб просунути заявку. Якщо у вас не просто довге очікування, а щось специфічне, то це інша історія. Депутати не допомагають отримати ПР чи прискорити розгляд заявки, якщо все в межах термінів розгляду. Тому ви молодець. Вам дуже пощастило, тільки ніхто не знає в чому
-
Будете йти і мені маякніть. Чи може давайте організуємо нагадування про нашу програму - щоб чоловік по 50 кожного дня на Емейл писали в IRCC. Можна графік якийсь організувати.
-
Добрий вечір! Тут хтось працює в Автокад? Треба рамка для А3 канадського зразку в DWG. Гугл поки не допоміг. А автокадівській бібліотеці немає.
-
Чи може хтось вислати посилання на слоти.Наперед дякую.
-
Я не зобовʼязаний вам тут розповідати всі деталі своєї справи,я лише сказав що в деяких випадках є сенс звернутись до місцевого депутата.Якщо депутат зацікавлений вам допомогти,то він подає спеціальний запит в IRCC офіс в Едмонтоні,і дає чіткий дедлайн в 10 днів для отримання апдейту від IRCC.Але якщо ви вважаєте що це все без сенсу,тоді просто чекайте далі.
-
Я за те щоб проявляти регулярну активність - тут людей багато. Якщо взяти соціальні мережі ФБ, Твітер і тп (тих хто причетний високопосадовці чи урядові сторінки) - і залишати адекатні/конструктивні коментарі під постами - що програму потрібно пришвидшити. Але потрібно розумно продумати - без адмінів групи не обійтись. А то ми тут щодня по 200 смс пишемо в групі - а могли б писаниною своєю спробувати вплинути програму.
-
-
id.e-consul.gov.ua/
-
Усім привіт в мене час дурних питань знову 😅 коли робиться proof of funds гроші можуть бути в будь-якій валюті в будь-якому банку?
-
Паспорт до 32го року
-
Дякую Вам.
-
Привет,подскажите пожалуйста сколько стоит туристическая виза в США и какие сроки изготовления?
-
Дякую за відповідь бо я думала можливо у вас до 26 а продовжили до 28 бо читала,що у когось прострочений паспорт і дають перміт на 3 роки а в когось на рік дають на рік.