PR CUAET
-
Не збираюся ні з ким сперечатися! Тим більше, що дехто з тут присутніх аж надто «агресивно» налаштований. В українців є таке прислівʼя : в гарячій воді купаний 🤓, тобто нетерплячий. Смішно, але від того, що ви будете тут висловлювати своє обурення, нічого не зміниться. Усім бажаю успіхів!
-
Я також чекала на еліджибіліті 15 місяців, то й що?
-
Та я просто читаю тут, що дуже довго розглядають і не хочу все в останній момент робити…
-
Так, ми так і робимо. Кожен окремо. Але ми подаємось на пр, федеральний рівень і хотіли б завантажити потім новий ворк перміт. Бо знаю через паспорт проблеми можуть бути..
-
Саме завдяки тому що тут висловлювалося обурення і було донесено ініціативною групою до Міллера проблеми довгого розгляду нашої програми, проблеми втрачених і пропущених заявок. Але якщо у Вас з самого початку йшло все нормально, то і Ви гадки немає як це чекати аор а тебе тупо пропустили і коли твої дати вже з еліджибіліті а тобі на лінії відповідають - чекайте, ви і гадки не маєте як це телефонувати кожного тижня до ірсс і чути - ми не бачимо вашої заявки, зателефонуйте через 2 тижні, і так по колу. В нас тут вже було декілька людей, які так як і Ви переконували що нічого не треба робити а просто чекати, саме цікаво що люди дуже швидко змінили свою думку коли опинилися в списку пропущених.
-
Та як довго. Тут важко вгадати. Комусь довго, комусь швидко. Не подавайтеся сімейною заявкою з одного кабінету, а подавайтеся окремо кожен із свого кабінету. Так більше шансів, що швидше розглянуть. Мій чоловік подався 11 лютого і вже кілька днів тому отримав паперовий документ на руки навіть. Аби знали, що так швидко буде, то би зачекали трохи. Але тоді ще не було інформації, що продовжать прийом заявок до 2026 року
-
-
Дякую вам усім за відповідь!!
-
Дякую!!