PR CUAET
-
Най відправить повний скріншот, в іншому випадку це ворожіння на кавовій Вже не перший раз в цій гілці люди кидали «insights» з нереальними термінами, а потім було виявлено, що це зовсім інша програма
-
Доброго дня, підкажіть будьласка, якщо прилітаємо в Канаду, а наступного дня один із членів сім'ї вилітає назад в Європу, чи починається відлік в 90 днів на проходження комісії в того хто повернувся? Чи цей термін почне рахуватися коли він знову повернеться через місяць і вже залишиться? І якщо є інфа (адреса, контакт) щодо клініки як найближчої до аеропорта в Торонто, будемо дуже вдячні! Може вдасться зарезервувати прийом та пройти в день прильоту або наступний.
-
якщо у вас це невеликий дохід, до 30 тис за 4 квартала то нічого реєструвати не потрібно.
-
Здається в QC була велика агітація щодо цієї програми, можливо поставили як пріоритет? Не можу стверджувати, але добре що раніше
-
Зрозуміла, дякую! А чи є якась вимога до вигляду інвойсів в такому випадку?
-
Так, вірно, а то й довше подекуди
-
Teer 0-1: CLB 7/7/7:7 Teer 2-3: CLB 5/5/5/5 НЕ середньо арифметично. І це лише мінімальний бал, який не гарантує отримання ІтА, для неї треба вище бали
-
Всім привіт. Підкажити чи зможу я податись на продовження WP www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html якщо я отримав WP до 31 березня 24 року, але потім покинув Канаду і планую прилетіти через декілька місяців вже на постійне проживання.
-
Напр., якщо вік 35+ років, для реалістичних шансів потрібно набрати CLB 9+/9+/9+/9+ на англ мові для отримання додаткових балів, які порізав вік.