PR CUAET
-
✨Phrase of the Day 🔸Knock it off! Фраза "Knock it off!" в англійській мові є сленгом, який означає "припини це!" або "зупинись!". Вона використовується для того, щоб попросити когось перестати робити те, що є дратівливим або небажаним. Наприклад, якщо хтось голосно шумить або поводиться некоректно, можна сказати "Knock it off!" щоб висловити своє невдоволення і попросити їх припинити. ▪️Example: Hey, can you knock it off with the loud music? I’m trying to study. #eloquent_vocabulary
-
Добрий день! Заповнюю заявку на express entry (етап після отримання ITA), запитують UCI номер дитини, але ми ніде не можемо його знайти, не впевнені чи він є у неї вже. Дитина народилася в 2023 в Канаді, Онтаріо. Ми отримали в 2023 для неї канадський паспорт, наскільки пам'ятаємо він прийшов по пошті і нічого крім самого паспорта у нас не збереглося, не пам'ятаємо чи був там ще якийсь лист з UCI номером. Можливо в когось була така ситуація останнім часом і ви точно знаєте, чи повинен бути в неї вже цей номер чи ні? І якщо він їй присвоєний, то як можна цю інформацію відновити?
-
Доброго дня. Можливо хтось точно впевнений і знає відповідь на моє питання. я отримувала допомогу від Квебек , десь близько пів року . Чи потрібно це вписувати в декларацію? Тому що думки розділились, і я просто вже не знаю що робити, щоб не наробити помилок
-
Ви маєте зазначити дитину в заявці (family information), але ставити non accompanying, бо дитині не треба ПР. В документах додайте її сертифікат народження + паспорт.
-
Так, Дніпровський Оксфорд - ДІІТ diit.ust.edu.ua/
-
UCI (Unique Client Identifier) - це номер, який IRCC присвоює особам, які мають справи з кан імміграційною системою. У вашому випадку: - Дитина народилася в Канаді, отже, є громадянином Канади з народження і не проходила імміграційний процес. - Канадський паспорт сам по собі не передбачає наявність UCI, оскільки видається не через IRCC, а через Passport Canada (Service Canada).
-
Пропорційно ,ви ж використовуєте його в особистих цілях також
-
Дякую всім 🙏
-
Добавила
-
Доброго дня) підкажіть, це норм, що після відповіді на Портал 1 (13.03) - тиша вже 11 днів?
-
Дякую)