PR CUAET
-
170, gpa 3.20
-
Вітання Подавав батьків 31 Січня 2024, і поки навіть на біометрію не викликали а ні АОR не отримали. Писав їм, сказали чекати. Цікаво чи є в когось ще такі дати ( Торонто ). Маю питання, чи знає хтось провірено, чи можна біометрію головному апліканту в Україні здавати, бо мама додому до батька поїхати хоче, а я сумніваюсь чи варто їй їхати поки тут біометрію не пройшла.
-
youtu.be/tH9kwYSUpJQ?si=g_k_nCk-xaOZhiRn
-
Ну, тогда мне предложат 20 экзаменов сдавать :)
-
Доброго дня, для оттави потрібно писати embassy of Ukraine in Canada в money order? Тому що для Торонто- консульский департамент
-
Дякую! Допомогли з рішенням! Цікаво, які у вас дати подачі були і коли виклик був на біометрію. Читаю і дивуюсь чому нас все ще не викликали.
-
Tak
-
Моя мама здала в Австрії з різницею в декілька днів (одну на візу і іншу на ПР)
-
Подача батьків 10.03.2024 AOR i Bio 05.03.2025 Калгарі
-
Подача 9.12.2023 АОR-22.03.2025.
-
А не підкажете, як правильно вказати перерви в роботі у того самого роботодавця? У мене були зупинки роботи: перша тривала 3 місяці — я звільнився за власним бажанням після трьох місяців роботи, а потім знову приєднався до компанії. За приблизно два роки було два лейоффи — один на 2 тижні, інший на пів року. Я хочу об'єднати цей досвід в одному рядку в Letter of Employment. Чи потрібно вказувати лейоффи? Після них я не підписував новий контракт, а просто повертався до роботи, коли мене викликали. Чи слід зазначати лише перерви, коли я офіційно звільнявся, а лейоффи не відокремлювати, вказавши загальний період роботи до сьогодні (оскільки я досі працюю в цій компанії)?