PR CUAET
-
Вітаю! Скажіть будь ласка по якій адресі service ontario вам вдалось зробити дітям ohip з листом submission confirmation? У моїх та сама ситуація- через тиждень закінчується ohip, а SP чекаємо з січня…
-
Підкажіть, будь ласка, хто дзвонив в IRCC - який порядок вибору меню там? І чи це якось допомагає пришвидшити процес? Ми замовили ATIP Notes, і там показує, що останній апдейт був в листопаді 2024, це 4 місяці ніякого прогресу. Може таке бути, що про наш кейс забули? І чи можна їх просити, щоб вони якось accelerate the process?
-
На навчання в коледжі є певні вимоги по підтвердженню коштів - треба мати на рахунку в банку 20,8 тисяч доларів. Якщо не покажете достатню кількість грошей прийде дозапит по фінансам або відмова.
-
Якщо додати, то норм буде )
-
Апдейт по медицине. Сразу после Eligibility я написала офицеру, что мама уже сдала медицину в 2022 году, когда приехала в Канаду. Офицер ответил практически сразу и сказал, что у них нет информации об этом (хотя я досылала через веб-форм) и попросил дослать. Я отправила IME, после чего офицер подтвердил, что маме не нужно еще раз сдавать. Все решилось за 1 рабочий день 🧙🏻
-
Ні ще. Це Pre-Arrival Letter? Що він означає і для чого він потрібен взагалі?
-
Дякую, тобто вказати краще всі дати, та відокремити їх, позначивши причини, умовно voluntary resign, та дві інші паузи вказати як layoffs. Щось такого? Employment Periods: December 1, 2022 – March 1, 2023 (Resigned) May 1, 2023 – January 1, 2024 (Temporary layoff from January 1, 2024, to January 15, 2024) January 15, 2024 – February 15, 2024 (Temporary layoff from February 15, 2024, to August 1, 2024) August 1, 2024 – Present
-
Підкажіть які максимальні терміни на подовження канадської візи? І скільки зазвичай часу йде на вклеювання візи в паспорт з моменту відправки паспорту? Подача з Канади, Калгарі.