PR CUAET
-
Дуже дякую🙏
-
Перевірте також чи в вашому випадку при лейофах ви були досі оф працевлаштовані/ отримали зп чи ні. Якщо трудові відносини не припинялись, і ви були на пейролі бодай частковому - вони могли не вважатися розривами в досвіді (тобто не потрібно вказувати їх окремо). Але це залежить від кейса до кейсу. Ліпше обговорити з HR як це було на їх кінці (податки, зп тощо) Як це виглядає в Letter of Employment: - Посада: [Назва посади] - Період роботи: • [Перша дата початку] – [Дата звільнення] … - [Дата повторного прийому]- Present - Графік роботи: [Full-time/Part-time], [Кількість годин/тиждень] - Основні обов’язки: (повинні відповідати NOC) - Зарплата: [Погодинна/Річна] - контактна інформація
-
Я инженер по электрооборудованию и автоматике судов. А должность сейчас у меня техник по автоматике
-
Дуже дякую🙏
-
Ні не платили, та це відображено в RoE, що layoff, просто мав на увазі що в випадку звільнення і повторного працевлаштування то пере підписав контракт, а з лейофф просто повертався як ні в чому не бувало та платили коли вже повернуся за відпрацьоване. З досвіду може вашого, як же просити job offer(я розумію що буде потрібен же для подальших етапів, навіть коли доказувати що матиму дохід який вони вимагають один із доказів за дохід, саме job offer,типу на картці не зможу показати) Чи job offer це якась конкретна форма заявки доку чи у HR теж свій варіант може бути. Просто читаю за job pffer ta employment letter, як на мене таж сама ж інфа в обох випадках
-
Де в Міссісазі можна зробити фото 10*15??
-
Подскажите, а вам продлили OHIP на год с момента подачи заявки на WP или от текущей даты когда вы пошли в Сервис Онтарио?