PR CUAET
-
6го січня подавали, отримали номінацію 12го березня
-
Ukrainian Family Reunification Process - 1 Adult (TORONTO) : 12 Nov 2023: Application submitted. 19 Jan 2024: Biometrics completed. 23 Aug 2024: Received eligibility letter qualifying for pre-arrival services. 23 Aug 2024: Requested police certificate from HM-Toronto. 27 Aug 2024: Police certificate provided to the officer. 07 March 2025: Accessed Portal 1 (Response sent on 11 March 2025). 25 March 2025: Portal 2 (Photo request)
-
дуже дякую!
-
Є правила перебування на обліку і правила отримання відстрочки від мобілізації. Навіть якщо ви не реєструєтесь і не оновлюєте Резерв+, ваші дані є в базі Оберіг. І всі зміни відбуваються там. Якщо ви багатодітний, або доглядаєте за інвалідом, або ще якась причина яка дозволяє мати відстрочку -- ви маєте раз на 6 місяців підтверджувати цей статус. Якщо пройшло 6 місяців і статус не підтверджений, автоматично в базі даних випливає *порушення правил обліку*. Але якщо людина знаходиться за кордоном, то статусу *на обліку* достатньо для отримання консульських послуг навіть з припискою *порушення*
-
Маю маленьке запитання щодо інтерфейсу для тих, хто пройшов через процес. Щойно заповнив PR application після отримання ITA і хочу подивитись на список документів, які необхідно підготувати та завантажити. Якщо на скріні із формами натиснути Continue, чи заблокую я можливість повернутись, перевірити і відредагувати заявку пізніше?
-
Ви маєте на нього заповнити окрему декларацію.
-
Схема вибору меню, коли дзвониш в IRCC за апдейтом: Menu options IRCC call: 1 -> (UCI number) -> # -> 1 -> 9 -> 1 -> 1 -> 2 -> 1 (if EP) -> (Application number) -> 1 -> (Birth Year) -> 1 -> 1 -> (if you want to request callback, put phone number) Може комусь знадобиться, бо я сама шукала.