PR CUAET
-
привіт, я думаю це питання набридло, але все ж таки хотів би витончити про всяк випадок, так це останній термін для мене, тому що я повинен відразу податися на WP. Ось ці вимоги є останніми для виконання, чи потрібно зробити фотографію або що-небудь ще для цього, може заплатити, кому не складно, будь ласка, уточніть, я був би дуже вдячний
-
Добрий день Подаємося на WP і там є питання: Have you been issued a certificate under the Provincial Nominee program? Це мається на увазі номінація від провінції для PR?
-
Мне в сервис онтарио сказали, что могут сделать ребенку на 1 год хелс карту, если предоставить ворк пермит одного из родителей, который еще годный не менее 6 месяцев и пруф что заявка на продление стади пермит или визитор рекорд засабмичена.
-
Подалися на продовження воркперміту сім'єю (2 дорослих, 2 дітей) з новими паспортами. Подавалися ще в січні і досі отримали тільки confirmation letter та запит на біомеірію для мене (чомусь запросили сплатити 170 доларів як за двох осіб) ми сплатили і вже місяць ніяких змін. Ктому ж ми досі не отримали лист де говориться що "ваш WP діє до такого то числа або до прийняття рішення" діючі перміти закінчуються на початку червня... Що порадите робити, куди дзвонити або писати , терпіння і нерви вже закінчуються(...
-
Всім привіт. Зорієнтуйте будь ласка чи є якийсь рух по заявкам з H&C?
-
Family Reunification Nov 7, 2023 Applied Dec 11, 2023 Biometrics Aug 30, 2024 Request for More Info Sep 4, 2024 Eligibility Jan 10, 2025 Portal 1 Jan 14, 2025 Portal 2 March 25, 2025 eCorp 🙌🏻
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!