PR CUAET
-
Ні, натискання “Continue” на етапі завантаження документів не блокує можливість повернутися та редагувати заявку. Ви перейдете до наступного розділу, де зможете переглянути список необхідних документів для завантаження. Якщо ви ще не натискали “Transmit and pay” (Подати та сплатити), то ваша заявка залишається відкритою для редагування.
-
С декабря 2024, вчера получила слот. Но это лотерея, как и с wp(
-
Спочатку треба взяти слот в консульство чи посольство. Заходите на e-consul.gov.ua , меню, запис на візит, і далі заповнюєте що сайт питає і що вам потрібно. Якщо є дані в системі Оберіг і все правильно оновлено, то система пропустить на резервацію слоту. Краще мабуть з наступними питаннями в цей чат t.me/prcuaet/55035
-
Підкажіть, будь ласка, оформлення закордонного паспорту в ДП документ в Європі для сина 16 років чи є якісь підводні камені? Чи достатньо лише діючого ID і ідентифікаційного коду? Прописки в Україні немає
-
Дякую велике, вже написала, дуже сподіваюсь 🤞
-
Нема
-
Доброго дня. Якщо я подамся зі сімʼєю на гуманітарну програму зараз, а згодом мій чоловік подасться ще на провінційну програму, чи не вплине це погано на мою гуманітарну аплікацію? Так як я на матерніті лів, чоловік зараз один працює і можливо з часом він знайде іншу роботу що підійде для провінційної
-
Однгрупники допоможіть, я трошки заплуталась.... я отримала лист 26 лютого (фото додаю) також дозапити на фінанси , медкомісію, поліс та мідітарі сертифікати. Все пройшли і все додали .Провінція Квебек. Що я маю очікувати наступне? Запит на сертифікат відбору чи що? Дякую за відповідь