PR CUAET
-
Так же
-
Вже пройшов місяць і тиждень) і тиша) нерви вже не витримують)
-
Я от евалюацію зробила (comparatif), завірені оригінали залишились в міфі. Тепер думаю: чи треба добувати нові, чи можна без цього обійтись
-
Подавать UHT форму должны только affected owners. Резиденты с канадским гражданством или ПР такими не являются. Резиденты на Work Permit являются affected owners, должны подавать форму, но за свой Primary Residence они налог не платят. Там ещё есть и другие исключения - см ниже. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/uhtn1/introduction-underused-housing-tax.html
-
Я писала і дзвонила і просила знайомих, які питали прямо у консула на прийомі: якщо у Едмонтоні запис скасовано, то тільки ловити новий
-
User Анна Морозова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Хз як буде, але було так: 1.поштою фізично (оригінали чи копії з мокрими печатками перекладів) 2.якщо є евалюація, чисто копія її. Якщо нема - завірені копії з перекладами Як буде з новою програмою поки ніхто не знає. Хочеться вірити, що все онлайн. Також, треба розуміти, що виконавши умови, не факт що виберуть, більш за все, будуть дивитися регіони де не хватає людей та професії що в дефіциті
-
Продовжувати health card and sin лише з паперовим wp. Чи можна з тим листом від них що продовжили?