PR CUAET
-
Доброго ранку! Настала і моя черга ставити запитання нашим чудовим консультантам. 1. Я уже створювала профілі в ЕЕ кілька разів. Деякі були нот еліджібл, в одного закінчився рік і я його не продовжила, один створила минулого року в серпні, але балів було мало (466) і я його просто видалила. Зараз вирішила знову створити, бо є надія, що здам французьку. Так от запитання: там, де запитують про мої попередні профілі в ЕЕ, який саме мені вказувати? Той, який крайній? Чи всі попередні, і ті, що інеліджібл? 2. Стосовно work history. У мене було 2 роботи тут, але парт тайм і я за них, звісно, не можу клеймити бали. Чи потрібно все одно їх вказувати? Дякую 🫶
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Буде сповіщення в пошті та в особистому кабінеті е-консул. Приходить рівно по годинах. У Вас буде 30 год на підтвердження, тому не хвилюйтесь)
-
User Viktoria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
У мене втричі зменшилось приводів нити. Прийшли 3 картки, крім чоловікової. рівно 2 тижні.
-
Підкажіть що робити якщо людина вюе 10 років у Канаді, немає укр.сімки та банку щоб зареєструватися в дії. Як можно замовити паспорт? Дякую. ( Торонто)
-
Привіт. Підкажіть що краще зробити в даній ситуації: дві незалежні відокремлені незнайомі особи, які мають одинакові дані для подання декларації ( запрлата, сімейний стан, витрати на оренду) - різні бухгалтери нарахувати повернення, яке вдвічі відрізняється. Чи можна ще раз звернутись до іншого бухгалтера щоб знов подав ще раз декларацію?
-
За 7 і 3 дні.
-
Пришли ноутсы. Шел 15 месяц :)
-
Вітаю, написали вам
-
1. Так, останній 2. Якщо це були роботи на НОКах 0, 1, 2, 3 то можете просити бали за них. Просто будуть рахувати еквівалент фул-тайму. Кожні 1560 год = рік досвіду, але не більше 30 в тиждень
-
466 було мало?( Капець як тяжко це все(