PR CUAET
-
📌 Деталі цього кейсу та повний таймлайн — вже на нашій сторінці в Instagram! 👉 Натискай на посилання та дивись, як все відбувалося крок за кроком: 📲 Посилання #реклама #canadawithinreach
-
Дякую, зрозуміла. Скажуть ще, будь ласка, такий момент. В Україні я працювала в університеті з 2008 р. Але останніх 3 роки була в декреті, вже будучи тут у Канаді. Але коли ти в декреті, ти рахуєшся на роботі на повну ставку. Минуло року в листопаді я вирішила не продовжувати декрет і наказ на моє звільнення вийшов у грудні. Звісно, весь цей час тут я працювала і вже мала фул тайм в офісі. Тоді я не розумію, як мені правильно вказувати дати свого емплоймента.
-
📌 Деталі цього кейсу та повний таймлайн — вже на нашій сторінці в Instagram! 👉 Натискай на посилання та дивись, як все відбувалося крок за кроком: 📲 Посилання #реклама #canadawithinreach
-
❗️Remember 🔴Incorrect: We were supposed to went early, but we woke up late. 🟢Correct: We were supposed to go early, but we woke up late. Після "supposed to" завжди використовується інфінітив (тобто базова форма дієслова без частки "to"). У правильному варіанті речення використовується інфінітив "go" після "supposed to". #mistakeoftheday
-
Коли буде паспорт уже в консульстві, тоді й надсилати їм. Так нам сказали минулого тижня
-
Так, але адресація оригінального повідомлення була загальна. Бо питанням PoF цікавилось декілька людей, кейси всіх не знаємо
-
Сьогодні був в Оттаві, робіть фото, в них проблеми з камерою
-
Не імейл. А в кабінеті GC key з'явилося в той же день.
-
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк ([email protected]) з "Holthe Immigration Law” фірма розташована в Калгарі (Альберта) ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Хто може представляти імміграційного апліканта в імміграційних справах. 2. Консультанти: як визначити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії). 3. Загальний огляд кодексу етики для консультантів, який їх регулює. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: відмінність від консультантів і як стати адвокатом в Канаді, основні положення кодексу етики адвокатів, як визначити чи це адвокат має діючу ліцензію, куди скаржитись. 6. Гоуст (неврегульовані) представники: чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як впевнитися що це не скам, які типові трюки придумують скамери і як кидають на гроші і як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не отримати заборону на імміграцію через невказання представника в формах. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
-
у Work History у вас буде дві різні записи: 1. Український досвід (університет): 2008 – грудень 2023. 2. Канадський досвід (офісна робота): фактичний період роботи в Канаді. ⚠️Якщо в Канаді ви перебуваєте на декреті = на ЕІ = цей час НЕ зараховується як канадський досвід робити в СЕС.
-
Лінка немає. Давно бачила. Потрібно шукати