PR CUAET
-
Heads up: досвід можна зарахувати за 10 років макс, себто 2015-2025
-
Доброго дня! Якщо щойно отримали jal, як помічник спеціаліста (ліцензії не потребує ні помічник ні спеціаліст), але відразу підвищили до спеціаліста з підвищенням зп, можна відразу після підвищення зп тюподатися на новий лист? Фірма та ж сама, обовʼязки фактично ті ж самі, чи знову працювати пів року?
-
Так, 1 & 2 піде як закордонний досвід 3. зарахують як СЕС, якщо був 0-3, на пейролі і НЕ декрет (на ЕІ)
-
Я заповнила вчора на місці заяву, але мені сказали надіслати з конвертом лише тоді, коли з'явитися статус , що мій паспорт прибув в дипломатичну установу.
-
Її не забанили, їй надали warn за порушення правил спільноти. Так сталося що це було 3 попередження з 3 - тому бот надав мʼют на 30 днів. Правила діють для всіх @olen_la
-
Мені довелося відмінити цей слот( 17 квітня)так як він був на мене, а потрібно моєму чоловіку. В Консульстві Торонто сказали, чоловіки мають тільки самі ловити собі слоти. Тому ми спробували превірити чи піде цей слот в розклад, обновляли 2 години після відміни, нічого..
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка як додати оновлений ворк перміт і сін намбер до своєї заявки на ПР?
-
Ні, не повинна список маж тір 2 & 3
-
Всем привет, скажите кому-то из мужчин продлевали паспорт в консульстве в Торонто? И что нужно было для этого? Только пожалуйста ответьте те кто продлевал паспорт за последние 2 месяца.