PR CUAET
-
Тоді скоріш не врахують, бо треба щоб була повноцінна оплата. Хоча в іноземному стажі це можна «обіграти» при згоді роботодавця. Не впевнена, я б не радила. @OstapBosak думки? Чи модна клеймити бали в випадку такому
-
Дякую, буду пробувати 1 квітня податися, коли наші бенефіти не будуть вже діяти
-
Але ті неприбуткові фонди, які виділили стипендії за високі досягнення, ніяких форм Т4А не надавали. Є тільки від університету та від говерменту
-
Update: 16.11.2023 Application submitted 25.01.2024 AOR + Biometrics request 30.08.2024 Eligibility 10.02.2025 Medical passed 07.03.2025 Portal 1 24.03.2025 Portal 2 26.03.2025 EcoPR Онтаріо, 2 дорослих + 2 дітей
-
Сама в шоці. Логіка не зрозуміла, але в цьому випадку дуже приємна. Може якийсь добрий офіцер звернув увагу на дату і вирішив так привітати мене з днем народження. Ще не вірю, була налаштована чекати три місяці. Всім терпіння і швидкого отримання PR!
-
Добрий день, не знаю чи вже це питання обговорювали, але запитаю🙂 скільки приблизно може коштувати подати декларацію корпорації з нульовим доходом та невеликим обсягом витрат (десь приблизно 10 транзакцій)? Дякую!