PR CUAET
-
Мене цікавить: якою мовою подаються документи( наприклад, свідоцтво про народження) чи потрібна довідка про місце реєстрації дитини в Україні або підтвердження українського громадянства, якщо дитина народжена в Україні і батьки українці. Багато розмов з цього питання у різних провінціях, тому хотіла б запитати у тих, хто подавався у Едмонтоні. Заздалегідь вдячна за відповідь
-
Мама в канаде
-
Пишу
-
Кстати да, тот же вопрос
-
Може ви підкажете що робити в такому випадку? У них є віза, то можна летіти до Канади і отримувати ПР тут? Бо вони надіслали паспорти до посольства у Варшаві як зазначено в інструкції і їм відповіли, що не за тою адресою.
-
Так,але через home office expenses
-
Скажіть, як заздалегідь до дати спливу ТРП краще подавати заявку на папері ТРП+ВП? У дружини закінчується 8 вересня 2025. І друге питання, треба прикладати фото дітей, чи тільки дорослих?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, шо потрібно зробити в такій ситуації, мій коледж (не український) відправив академік транскрипт на імейл wes, вони його отримали, а згодом прислали, що не можуть верифікувати імейл коледжу і надіслали туди якийсь запит. Я ледь вмовила свій коледж відправити все по імейлу, вони точно не будуть зараз ще якісь верифікації проходити. Можливо в когось була така ситуація і може шось порадити?
-